Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Ομορφιά με τη δύναμη της φύσης από την ODEIA

Ο χειμώνας είναι μια ιδιαίτερα σκληρή εποχή για την επιδερμίδα του προσώπου μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο αέρας αφαιρούν την υγρασία από το εκτεθειμένο δέρμα, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική του λιπαρότητα και να αφυδατώνεται αφήνοντας μια δυσάρεστη αίσθηση «τραβήγματος».

Στην προσπάθεια μου να βρω τα καλυτέρα προϊόντα, και να διατηρήσω το δέρμα μου υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό- ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα – κατέληξα στα Θεσσαλικά φυσικά και βιολογικά προϊόντα ομορφιάς ODEIA.
Μία σειρά καλλυντικών με τόπο καταγωγής τα Τρίκαλα και χώρα παρασκευής την Ελλάδα, πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο της NATRUE, το διεθνές πρότυπο για τα βιολογικά προϊόντα. Τα προϊόντα ODEIA είναι αποτελεσματικά χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά από επιλεγμένα φαρμακευτικά βότανα, αγριολούλουδα, φυτά και φρούτα της Ελληνικής Μεσογειακής Φύσης. Επιλέγοντας ODEIA, επιλέγω καινοτόμα, φυσικά καλλυντικά που φροντίζουν τόσο για την ομορφιά μου όσο και για την πολύτιμη υγεία μου.

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα έβαλα στη καθημερινή μου περιποίηση δύο προϊόντα της σειράς Time Resist  που βοηθούν στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας μου ώστε να αποκτήσει ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου και παράλληλα να εξαφανίσει τα σημάδια του χρόνου που –  ω, ναι –  έχουν δημιουργηθεί! 

Το Botox Effect Face Serum και η Botox Effect Day Cream είναι ένας συνδυασμός καθημερινής περιποίησης με σκοπό τη μείωση των ρυτίδων που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο και στο λαιμό μου. Το μαγικό της σειράς αυτής είναι ότι διορθώνει το «πόδι της χήνας», που δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτα, μειώνει τις ρυτίδες, και κάνει την επιδερμίδα μου πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, έχει μυοχαλαρωτική δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών και απαλύνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες ενώ παράλληλα θρέφει, δίνει λάμψη, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας στην επιδερμίδα νεανική όψη χωρίς σημάδια γήρανσης.

Εγώ ομορφιές μου, απορρόφησα τη δύναμη της φύσης και ανέβαλα επ’ αόριστο το ραντεβού με τον πλαστικό μου…

Εσείς?????