Νύχια

Νύχια πραγματικό Κόσμημα!

Θέλεις κι εσύ τα νύχια σου να ξεχωρίζουν και το μανικιούρ σου να είναι ισάξιο λάμψης σαν να φοράς ένα εντυπωσιακό κόσμημα; Ορίστε το νέο nail trend που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις ξεχωρίζοντας από όλα τα άλλα σχέδια για νύχια.
Manikiour kosmima3
Συγκεκριμένα, η νέα τάση στα νύχια ακολουθεί τα χρώματα αλλά και τα ακαθόριστα σχήματα του αμέθυστου, του ορυκτού αυτού χαλαζία που χρησιμοποιείται κυρίως για διακοσμητικούς σκοπούς ως πολύτιμος λίθος.
Manikiour kosmima4
Αξίζει να γνωρίζεις ότι το όνομά του προέρχεται από το στερητικό «α» και το ρήμα «μεθύω» (μεθώ), καθώς στην αρχαιότητα πίστευαν ότι το πετράδι αυτό προστάτευε τον κάτοχό του από το μεθύσι. Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι έφεραν κοσμήματα με αμέθυστο και έπιναν από σκεύη (ποτήρια, κύλικες, κλπ.) διακοσμημένα με αμέθυστο, πιστεύοντας ότι δεν θα μεθούσαν.
Manikiour kosmima5
Τι χρειάζεσαι για να πετύχεις τα συγκεκριμένα σχέδια για νύχια; Για αρχή να αγαπάς τις βιολετί αποχρώσεις καθώς και αυτές του μοβ και έπειτα να έχεις υπομονή, ώστε να τις συνδυάσεις ιδανικά μεταξύ τους και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Manikiour kosmima6
Δε σου υποσχόμαστε ότι αν το υιοθετήσεις και βγεις το βράδυ με τις φίλες σου δε θα μεθύσεις, το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι με αυτό το μανικιούρ θα ξεχωρίσεις και θα έχεις πολλές κατακτήσεις!
Manikiour kosmima7
Πηγή: http://www.missbloom.gr