ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Νέος Ορός Νύκτας 8H Magic Night Serum από τη KERASTASE

Το 2019, η περιποίηση των μαλλιών κατακτά τη νύχτα, με το Nutritive 8H Magic Night Serum. Όπως μια πλούσια κρέμα νυκτός για το πρόσωπο, το 8H Magic Night Serum ενισχύει την επανορθωτική δύναμη του ύπνου θρέφοντας και αναδομώντας τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτός ο πολυτελής, μεταξένιος ορός απλώνεται πανεύκολα, για να μεταμορφώσει σταδιακά τα μαλλιά σε βάθος 8 ωρών. Το επόμενο πρωί, τα μαλλιά είναι απαλά, υγιή, με υπέροχο άρωμα που διαρκεί –ως δια μαγείας. Το 8H Magic Night Serum αξιοποιεί τις μαγικές δυνάμεις του ύπνου, για να προσφέρει στα μαλλιά περιποίηση με εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά. Το 45% των γυναικών χρησιμοποιούν θεραπείες νυκτός στο πλαίσιο του προγράμματος για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, κρατώντας τα πιο συμπυκνωμένα και ισχυρά προϊόντα για νυχτερινή χρήση.Αυτήν ακριβώς την εντατική φροντίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέρει και το 8H Magic Night Serum, φέρνοντας όλη την επαγγελματική, πολυτελή περιποίηση σε μία τελετουργία νύχτας. Ο ορός αυτός αντανακλά πλήρως την τάση που θέλει την περιποίηση των μαλλιών να εμπνέεται από την περιποίηση της επιδερμίδας –μια πιο σοβαρή προσέγγιση που εστιάζει στην υγεία των μαλλιών και αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες οραματίζονται την ομορφιά.

Ονειρική Καινοτομία

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μπορεί να μοιάζει με μαγικό τρικ, όμως στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα προηγμένης επιστημονικής καινοτομίας. Οι επιστήμονες της Kérastase ανέπτυξαν μια νέα πολυτελή σύνθεση που αξιοποιεί και ενισχύει τη μοναδική ευκαιρία επανόρθωσης των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται πριν από τον ύπνο, χωρίς να χρειάζεται νερό για να δράσει ή ξέβγαλμα, είναι ο 1ος ορός μαλλιών με συστατικά που διεισδύουν σε βάθος στην τρίχα και εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα.Έτσι, το επόμενο πρωί δεν μένουν καθόλου κατάλοιπα προϊόντος στα μαλλιά. Το μόνο που μένει είναι απαλά μαλλιά με σατινέ φινίρισμα και εξαιρετικά αέρινη αίσθηση.

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το 8H Magic Night Serum συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη της κλασσικής σειράς Nutritive με τη δυνατότητα επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εμπλουτισμένος με σύμπλοκο Βιταμίνης Β και Εκχύλισμα Ρίζας Ίριδας, ο ορός αυτός προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, με ένα ασύγκριτο άρωμα που εξελίσσεται ενισχύοντας τη χαλάρωση τη νύχτα και παρέχοντας τονωτική αναζωογόνηση το πρωί.