Τι κοινό έχουν οι Lily Collins, Lupita Nyong’o, και Millie Bobby Brown; Πέρα από το προφανές το ότι είναι απίστευτα ταλαντούχες, έχουν αγαπήσει τα μονόχρωμα makeup looks. Οι celebrities δεν είναι όμως οι μόνοι που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση. Πολλά makeup brands, όπως τα Pat McGrath Labs και Giorgio Armani Beauty έχουν λανσάρει μονές σκιές, ενώ και το Instagram feed μάς έχει γεμίσει με μονόχρωμα eye looks.

Η αλήθεια είναι ότι το μονόχρωμο μακιγιάζ εκτός από το ότι είναι πανεύκολο να το πετύχεις, ακόμη και εάν δεν είσαι εξπέρ στο μακιγιάζ, δείχνει μοναδικά κομψό και σοφιστικέ. Με άλλα λόγια αυτή θα γίνει η αγαπημένη τάση των πολυάσχολων beauty girls και των beginners. Μπορεί να αγαπάμε τα περίπλοκα looks, που απαιτούν ιδιαίτερες τεχνικές μακιγιάζ, ωστόσο θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τα απλά αποπνέουν μια φρεσκάδα που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Μην νομίζετε ότι η μονοχρωμία μεταφράζεται σε βαρετό μακιγιάζ. Η χρήση ενός χρώματος μπορεί να είναι το ίδιο δημιουργική με τη χρήση πέντε διαφορετικών. Το μυστικό κρύβεται στην επιλογή των χρωμάτων. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό statement επιλέξτε χρώματα που τραβούν την προσοχή, όπως το λιλά, το ροζ και το κίτρινο.

Πηγή: marieclaire.gr