Μόδα

Το έξυπνο styling trick που είναι φέτος στη μόδα είναι ο ναυτικός κόμπος!

Μπορεί να έχετε  συνηθίσει μόνο να το δένετε ή ίσως το έχετε συνδέσει με το παιχνίδι που παίζαμε μικρές στα διαλείμματα του σχολείου, όμως αυτή τη σεζόν δοκιμάστε να φορέσετε το σχοινί. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι στους περισσότερους οίκους συνδέθηκε με τον όρο «χαλαρή πολυτέλεια» στην ανανεωμένη εκδοχή του εκλεκτικού καλοκαιρινού στυλ. Οι οίκοι Courrèges και The Row το πέρασαν γύρω από υφάσματα λεπτεπίλεπτων φορεμάτων και τοπ ενώ το brand Monse παρουσίασε ένα μοτίβο με κόμπους σκοινιών σε μεγέθυνση.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, για την 10η επέτειο του ομώνυμου brand της, χρησιμοποίησε το ναυτικό κορδόνι σαν ζώνη τυλίγοντάς το γύρω από τη μέση των μοντέλων της.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι ένα έξυπνο τέχνασμα του styling που είναι εύκολο να εξασκήσετε στο σπίτι – διαλέξτε ένα χοντρό σκοινί, ξεκινήστε πρώτα με ένα ναυτικό σταυρό κομπο (εδώ μπορεί να χρειαστείτε και τη βοήθεια του YouTube) και συνεχίστε από εκεί. Κανείς δεν φανταζόταν ότι οι δεξιότητες της ιστιοπλοΐας, πέρα από πρακτικές, θα είναι φέτος τόσο στη μόδα!!

Πηγή: MarieClaire.gr