ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Μεταμόρφωση του προσώπου χωρίς επέμβαση από την Clinique

 


Clinique Smart Clinical™ MD
Multi-Dimensional Age Transformer
Δεν είστε έτοιμη για επεμβατικές μεθόδους;
2 καινοτομίες σε 1 κρέμα. Ξεκινήστε με μία μεταμόρφωση από την Clinique. Μία gel-κρέμα για άμεση αίσθηση σύσφιξης και μία πλούσια κρέμα που γεμίζει την επιδερμίδα, σμιλεύει, αποκαθιστά τον όγκο και αναδιαμορφώνει την εμφάνισή σας.
Ορατή σμίλευση, αποκατάσταση όγκου, αναδιαμόρφωση

 

 • Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία.
 • 100% Χωρίς Άρωμα.
 • Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα.
 • Δερματολογικά Ελεγμένο .
 • Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.

Με το πέρασμα του χρόνου, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επιβραδύνεται και έτσι χάνει τη νεανική της λάμψη. Ενισχύστε τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας με τη NEΑ Clinique Smart ClinicalTM MD.
Μια ευρηματική προσέγγιση για ορατή ανανέωση της μορφολογίας του προσώπου που στοχεύει στις βασικές περιοχές ανησυχίας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Διατίθεται σε δύο εξειδικευμένες συνθέσεις: μία για ορατή σμίλευση των βασικών περιοχών όπως λαιμός, ζυγωματικά, περίγραμμα και μία ακόμα για ορατή αποκατάσταση των περιοχών με απώλεια όγκου.

Τι λένε οι γυναίκες:

 • 88% επιδερμίδα που δείχνει ανορθωμένη
 • 81% περίγραμμα ορατά ανορθωμένο
 • 89% μειώνει την όψη χαλάρωσης 88% η επιδερμίδα στο λαιμό και στο ντεκολτέ φαίνεται πιο σφριγηλή.
  Gel κρέμα, ανανεώνει τη μορφολογία του προσώπου με προηγμένα πεπτίδια.

Αποκατάσταση του όγκου για τις περιοχές που το έχουν ανάγκη ζυγωματικά, γραμμές & ρυτίδες, ρινοπαρειακές πτυχώσεις, μέτωπο.

Τι λένε οι γυναίκες:

 • 84% επιδερμίδα με αίσθηση αποκατάστασης όγκου
 • 84% επιδερμίδα που δείχνει πιο σφριγηλή
 • 94% μείωση της όψης λεπτών γραμμών & ρυτίδων 88% επιδερμίδα με αίσθηση ροδαλής λάμψης
 • 91% επιδερμίδα με αίσθηση πιο απαλή και πιο λεία στη στιγμή

Ενυδάτωση πολλαπλών-επιπέδων εμπνευσμένη από δερματολόγους, με τη δύναμη του Υαλουργικού Οξέος χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους για την επίτευξη σφριγηλής όψης και αποκατάστασης του όγκου άμεσα και με διάρκεια.

KΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Με την ηλικία, η φυσική σύνθεση του κολλαγόνου στην επιδερμίδα
επιβραδύνεται και το δομικό δίκτυο στήριξης κάτω από την επιδερμίδα ξεκινά να αλλοιώνεται. Εφοδιάζοντας την επιδερμίδα με τα απαραίτητα δραστικά
συστατικά, αυξάνεται η ανάπτυξη του φυσικού κολλαγόνου και μειώνεται η αποδόμηση του ήδη υπάρχοντος, κάτι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η ακεραιότητα της δομής της επιδερμίδας:
Εκχύλισμα από κουκούτσι σόγιας (γλυκίνης): πλούσιο σε λυσοφωσφορικό οξύ
(LPA): το φυσικό παράγωγο από το κουκούτσι σόγιας περιέχει ένα λιπίδιο παρόμοιο με αυτό το οποίο υπάρχει στον οργανισμό μας, όπως για παράδειγμα στο σάλιο και στα δάκρυα. Το LPA δρα σηματοδοτώντας στην επιδερμίδα να αντιδράσει όπως ακριβώς θα έκανε εάν βρισκόταν σε φυσική διαδικασία επανόρθωσης. Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η φυσική συστολή της επιδερμίδας για να χαρίσει αποτέλεσμα λείανσης. Έτσι επιτυγχάνεται σταδιακή δόμηση και σταθεροποίηση.
Εκχύλισμα από κουκούτσι γλυκού αμυγδάλου: βιοπολυμερές υψηλού μοριακού βάρους από πρωτεΐνες γλυκού αμυγδάλου, διανέμεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, σχηματίζοντας ένα φιλμ τάσης που χαρίζει άμεσα αποτέλεσμα οπτικής βελτιστοποίησης στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.
Hydroxypropyl Methylcellulose/Pullulan/Εκχύλισμα Porphyridium Cruentum: ένα ισορροπημένο δίκτυο πολυμερών δημιουργημένο από βιώσιμες σπάνιες πρώτες ύλες και βιοπολυμερή, που χαρίζει άμεσα αποτέλεσμα λείανσης και lifting.
Υαλουρονικό οξύ: Ενυδάτωση, το κλειδί για υγιή νεανική επιδερμίδα  με τη μοναδική του ικανότητα να συγκρατεί το νερό. Περίπου 50 τις εκατό του συνολικού υαλουρονικού οξέος που βρίσκεται στο σώμα είναι στο δέρμα. Ως αποτελεσματικό υγροσκοπικό, μπορεί να έλκει πάνω από 1000 φορές το βάρος του σε νερό και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ευρέως από τους δερματολόγους σε επεμβατικές διαδικασίες για «γέμισμα» της επιδερμίδας. Καθώς μεγαλώνουμε, η ποσότητα του μειώνεται, η ικανότητα των κυττάρων να συγκρατούν αρκετό νερό και κολλαγόνο επιδεινώνεται, οδηγώντας έτσι σε απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το μοριακό βάρος παίζει επίσης ρόλο, καθώς το μοριακό βάρος του υαλουρονικού οξέος καθορίζει το βάθος στο οποίο θα φτάσει στην επιδερμίδα. Υψηλό μοριακό βάρος σημαίνει ενυδάτωση στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ενώ μεσαίο και χαμηλό  διεισδύουν σε βαθύτερες στοιβάδες.
Πρωτεΐνη σόγιας (γλυκίνης): συστατικό φυσικής προέλευσης, το οποίο προσφέρει ένα υποστηρικτικό σύστημα για την ανόρθωση της επιδερμίδας και για το γέμισμα των γραμμών.
Υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας /αμινοξέα σόγιας/μαγιά: βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας της επιδερμίδας να συγκρατεί υγρασία και παρέχουν αποτέλεσμα λείανσης της τραχύτητας και γέμισμα των ρυτίδων.

 • Ακετυλο-εξαπεπτίδιο-8: γνωστό και ως Argirelin™, βιο-πεπτίδιο που
  δρα ενισχύοντας την φυσική παραγωγή κολλαγόνου, για να ανακτήσει την επιδερμίδα ξεκινώντας από τη βάση της ρυτίδας.
 • Aκετυλο-οκταπεπτίδιο-3: γνωστό και ως Snap-8™, είναι η επόμενη γενιά του Argirelin™. Αυτό βοηθάει στην χαλάρωση της όψης των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης.
  Και οι δύο συνθέσεις ενισχύουν τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης.
  Κατά μέσο όρο ο κύκλος ανανέωσης των κυττάρων είναι περίπου 28 ημέρες, σε έναν ενήλικα μέσης ηλικίας. Ωστόσο όσο μεγαλώνουμε, αυτός ο κύκλος επιβραδύνεται στις 45- 60 ημέρες στην ηλικία των 40 και των 50 ετών. Μπορεί να επιβραδυνθεί περαιτέρω στις 60 με 90 ημέρες στα 50 μας και στα 60. Καθώς λοιπόν η διαδικασία αυτή μειώνεται, νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προκαλώντας χαλάρωση και κατάρρευση της δομής της ή αυτό που εμείς βλέπουμε γραμμές, ρυτίδες και βαθιές πτυχώσεις. Ενσωματώνοντας δραστικά συστατικά που ενεργοποιούν τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων, η σύνθεση αυτή βοηθά την επιδερμίδα να επανέλθει στη νεανική της
  κατάσταση.
  Aκετυλο-γλυκοζαμίνη: αμινοσάκχαρο που ομαλοποιεί τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας με σταθερό και συνεχή τρόπο.
  Aκετυλο-καρνιτίνη HCI: αμινοξύ που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα για να βοηθά στην φυσική στήριξη του μεταβολισμού των κυττάρων.
  Φωσφορική αδενοσίνη: γνωστή και ως AMP. Γνωστό νουκλεοτίδιο γιατί οδηγεί και παίρνει μέρος σε αμέτρητες ενδοκυτταρικές διαδικασίες. Όσο γερνάμε, τα επίπεδα AMP στο δέρμα μας μειώνονται και δημιουργούν μια ανεπάρκεια ενέργειας και κατά αυτόν τον τρόπο επηρεάζεται η όψη της επιδερμίδας. Ως το μεγαλύτερο μόριο ενέργειας για όλες την ενδοκυτταρικές διαδικασίες, το AMP παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Ως θεμελιώδες στοιχείο συντήρησής της, το AMP βοηθάει να υποστηρίξει μία πιο νεανική, πιο λαμπερή-όψη στην επιδερμίδα.
  Κρεατίνη: υπάρχει φυσιολογικά στην επιδερμίδα, δρα ως απόθεμα ενέργειας και είναι σημαντική για την ενεργειακή υποστήριξη και λειτουργία των κυττάρων της επιδερμίδας. Βοηθάει δίνοντας στην επιδερμίδα μας τη δύναμη να ανανεωθεί. Χωρίς επαρκή ενέργεια κυττάρων για τη σύνθεση κολλαγόνου, το κολλαγόνο θα εξαντληθεί και ως αποτέλεσμα θα μειωθεί η ελαστικότητα της επιδερμίδας οδηγώντας στη δημιουργία ανεπιθύμητων ρυτίδων.
  Καφεΐνη: γεμίζει την επιδερμίδα με ενέργεια και ενισχυτικές ιδιότητες.

Οι ΝΕΕΣ διαθέσιμες Clinique Smart MD είναι οι:
Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt (Σμίλευση), 50ml
Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Revolumize (Αποκατάσταση Όγκου,) 50ml
• Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt & Revolumize (Σμίλευση & Αποκατάσταση Όγκου) 2 κρέμες σε 1, 50ml

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον:
Ευριπίδη Γουργουλίδη | Brand Communications Manager Clinique & ADF Balkans
Estée Lauder Hellas Α.Ε. | Τζαβέλα 67 & Λ. Μεσογείων | 15231, Αθήνα Τηλ: 2106786127 | Κιν: 6937275626 | egourgoulidis@gr.clinique.com
Clinique | Aramis | Tommy Hilfiger | DKNY | Michael Kors | Ermenegildo Zegna | Lab Series