ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Νύχια

Οι τάσεις της μόδας στο nail art για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018!

Ο χειμώνας πάντα επιβάλλει πιο σκούρα χρώματα στα νύχια και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το επόμενο μανικιούρ που θα κάνουμε να κινείται σε σκούρους τόνους. Οι τάσεις της μόδας στο nail art για φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα δεν έχουν όμως μόνο σκούρα χρώματα, αλλά και πιο απλές γραμμές. Φυσικά δεν σταματούν να λείπουν οι έντονες πινελιές για όσες αναζητούν πιο ιδιαίτερα σχέδια, αλλά το σχήμα σίγουρα μικραίνει και γίνεται πιο διακριτικό. Οι περισσότεροι σχεδιαστές τολμούν και προτείνουν πιο κοντά νύχια και κατά βάση τετράγωνα, ενώ ακόμα και το οβάλ έχει πιο τετραγωνισμένες γωνίες. Φυσικά για όσες θέλουν να αναδεικνύουν τα μακριά, θηλυκά νύχια τους τα στιλέτο είναι ακόμα στη μόδα με απλά χρώματα όμως κατά βάση.

Ποια σχέδια στα νύχια είναι στη μόδα

Μεταλλικό

Το χρώμα που ξεχώρισε στις φετινές πασαρέλες είναι σίγουρα το μεταλλικό. Τα σκούρα χρώματα του χειμώνα παίρνουν μια αναπάντεχη λάμψη και δίνουν μια αίσθηση κομψότητας.

Γκρι τόνοι

Το γκρι στους διάφορους τόνους του στα νύχια είναι ένα συνηθισμένο χρώμα για αυτή την εποχή και για ακόμα μία χρονιά είναι στη μόδα. Μπορεί να μην είναι και το πιο θηλυκό χρώμα, αλλά στα νύχια δεν είναι ποτέ βαρετό και φυσικά ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα.

Κόκκινο

Το πιο θηλυκό χρώμα που δεν θα σταματήσει να αγαπιέται από καμία γυναίκα. Για τους χειμερινούς μήνες μπορείς να διαλέξεις μια έντονη, φλογερή απόχρωση ή ένα πιο σκούρο μπορντό.

 Μαύρο και σκούρα μανό

All time classic το μαύρο μανό είναι πάντα σικ σε όποιο σχήμα νυχιού και αν το επιλέξεις. Μπορεί πολλά από τα σχέδια να αγνοούν τα συνηθισμένα και να κινούνται σε απαλούς τόνους, αλλά το μαύρο είναι πάντα safe και πολύ χειμωνιάτικο, κάνοντας τρομερή αντίθεση με το λευκό δέρμα.τρομερή αντίθεση με το λευκό δέρμα.

Nude αποχρώσεις

Όπως το μαύρο, έτσι και το nude αποτελούν πάντα μια ασφαλή επιλογή όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις συνδυάσει το nude με το καλοκαίρι, η αλήθεια όμως είναι πως τα σχέδια που θα επικρατήσουν φέτος τον χειμώνα τείνουν όλα προς την απλότητα και έτσι οι nude αποχρώσεις καθιερώνονται για ακόμα μια φορά και μάλιστα σε κοντά νύχια.

Πολλά χρώματα μαζί

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις πολλά χρώματα μαζί σε εύκολα σχέδια. Μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο με ένα μεταλλικό ή το κόκκινο με το λευκό σε ό,τι σχήμα θέλεις, απλά εφαρμόζοντας μερικές ταινίες για να γίνει ο διαχωρισμός.

Χρυσή πινελιά

Η λάμψη ακούει στο όνομα του χρυσού. Μικρές χρυσές πινελιές αρκούν για να φωτίσουν το αποτέλεσμα. Από τους αγαπημένους συνδυασμούς που θα δούμε φέτος τον χειμώνα στα νύχια είναι το μαύρο με το χρυσό και το κόκκινο με χρυσές λεπτομέρειες.

Glitter nail art

Το έντονο glitter πάντα μας θυμίζει χειμώνα. Είναι ένα πολύ εύκολο και κομψό μανικιούρ, το οποίο μπορείς να πετύχεις με ένα μόνο μανό, αφού σε όλες τις νέες συλλογές θα υπάρχει σίγουρα ένα και παραπάνω μανό με glitter. Εκτός αυτού, υπάρχουν ειδικές τεχνικές που μπορούν να προσθέσουν το glitter σε όποιο χρώμα θέλεις και να δώσεις άμεσα λάμψη σε κάθε βαρετό χρώμα.

Μανικιούρ μισοφέγγαρο

Το λεγόμενο και ως ανάποδο γαλλικό μανικιούρ  είναι και φέτος εδώ και κάνει δυναμική την παρουσία του στο nail art που μπορείς να έχεις μέχρι και στο γραφείο. Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε έντονες αντιθέσεις, η φετινή απλότητα όμως επιβάλλει ένα άτονο με ένα έντονο μανό. Μπορείς να συνδυάσεις το λευκό ή to nude με κόκκινο, μπλε ή μαύρο.

3D Προσθήκες

Υπάρχουν και οι γυναίκες που θέλουν σε κάποιες εμφανίσεις τους να είναι πιο ιδιαίτερες και δεν αγαπούν τα τελείως απλά σχέδια. Για όσες από εσάς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, η φετινή μόδα έχει κάποιες 3D προσθήκες που περιορίζονται όμως σε μικρά κοσμήματα για τα νύχια, όπως κάποιες πέρλες που δίνουν όση λάμψη χρειάζεται.

Nail art με γραμμές

Αυτή η τάση αντικατοπτρίζει τους έντονους ρυθμούς ζωής και δείχνει πως το nail art μπορεί να γίνει εντυπωσιακό, ακόμα και για όσες γυναίκες δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν κάτι περίτεχνο. Μερικές γραμμές με ταινίες ή ξεχωριστά μανό μπορούν να δώσουν πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε λίγο χρόνο.

Χωρίς χρώμα

Φέτος είναι η χρονιά του μίνιμαλ και όπως θα δεις στο make up έτσι και στα νύχια υπάρχει επιστροφή στην απλότητα. Μέσα στις νέες τάσεις είναι και τα νύχια χωρίς χρώμα. Φυσικά πρέπει να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα βάψουμε για να είμαστε μέσα στη μόδα. Ήρθε η εποχή που μπορούμε να τα αφήσουμε να αναπνεύσουν, χωρίς καμία ενοχή.