Beauty Testing, Social Media, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Δοκιμάσαμε προϊόντα προσώπου από Sapon και θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας, μαζί σας!

Η εταιρεία Sapon handmade soaps δημιουργεί καλλυντικά με δοκιμασμένα συστατικά και πρώτες ύλες που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος με ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Το moto της είναι: “Nature meets skincare!”

Δοκιμάσαμε λοιπόν 4 από τα υπέροχα προϊόντα της και ανυπομονούμε να σας τα παρουσιάσουμε.

Το 1ο προϊόν είναι το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΑΡΘΑΜΕΛΑΙΟ 250ML, ένα γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου & ντεμακιγιάζ με Καρθαμέλαιο.

Ένα πλούσιας υφής γαλάκτωμα καθαρισμού εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια από Ατρακτυλίδα, Αμύγδαλο και Ρίκινο.
Μοναδικά συνδυασμένο με βούτυρο κακάο και καριτέ για μοναδική αίσθηση καθαρισμού & απαλότητας.
Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ενώ απομακρύνει σκόνη και ρύπους χωρίς να διαταράσσει το μικροβίωμα της επιδερμίδας.
Περιέχει: Καρθαμέλαιο, Ελαιόλαδο, Olive oil, Αμύγδαλο και Καστορέλαιο.
Η Ατρακτυλίδα ή αλλιώς καρθαμέλαιο είναι το πιο πλούσιο έλαιο με ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Προλαμβάνει τη γήρανσή, περιέχει αντιοξειδωτική δράση και Βιταμίνη E.
Το καστορέλαιο παράγεται από το φυτό Ρίκινο. Είναι το ιδανικότερο έλαιο για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες και τις δυναμώνει.
**Δεν τσούζει τα μάτια, μη λιπαρό και απόλυτα απορροφητικό.

Η αίσθηση που μου άφησε στο πρόσωπο ήταν μια βαθιά ενυδάτωση και μία αίσθηση βαθύ καθαρισμού.

Συνεχίζουμε με το 2ο προϊόν που είναι η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ & ΛΕΥΚΗ ΑΡΓΙΛΟ 50ML, μια κρεμώδης μάσκα προσώπου που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

Εμπλουτισμένη με φυτικό έλαιο Κουρκουμά, γνωστό για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση.
Βοηθάει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της μια πιο φωτεινή όψη. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ η λευκή άργιλος απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς.

Χρήση: Απλώστε αρκετή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό με ανοδικές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.Αφήστε να δράσει για 15-20 λεπτά. Αφαιρέστε με χλιαρό νερό και σφουγγαράκι.

-Για εξωτερική χρήση.

-Σύμμαχος της επιδερμίδας.

Το 3ο προϊόν είναι το HYALURONIC SERUM-ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ 30ML με υψηλά ποσοστά υαλουρονικού & Προβιταμίνης Β5.

Ένα μοναδικό σέρουμ προσώπου, με 2 βασικά και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επιδερμίδα.
Τα υψηλά ποσοστά υαλουρονικού και προβιταμίνης Β5 παρέχουν επιπλέον ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

*Χωρίς σιλικόνη & παράγωγα βαζελίνης.

Και τέλος, θα σας παρουσιάσω την 24H ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ -RICH FACE CREAM 50ML, μία πλούσια κρέμα προσώπου με 3πλο Υαλουρονικό για να ανακτήσετε την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Όλα τα δραστικά αντιγήρανσης σε μία κρέμα!!

Όλη η τεχνολογική φόρμουλα φροντίδας της επιδερμίδας περιλαμβάνεται σε αυτή την έξυπνη και μαγική φόρμουλα.

Περιέχει : Πεπτίδια, αμινοξέα, συνένζυμο Q10, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

**Μετά τη δοκιμή της κρέμας και ύστερα από την ιεροτελεστία της περιποίησης των προηγούμενων προϊόντων ένιωσα άμεσο τσίτωμα στην επιδερμίδα του προσώπου μου, συνοδευόμενο από μια απαλή αίσθηση ήπιας και πολύ ευχάριστης μυρωδιάς.

Βρείτε όλα τα προιοντα της εταιριας στην ιστοσελίδα της www.sapon.gr

Facebook: Sapon.gr

Instagram: Sapon Cosmetics

Γράφει η Κορίνα Μπαρκά