Trends, Γυναίκα, Νύχια

It’s Pedi Τime : 5 hot χρώματα νυχιών για τις πρώτες βόλτες με τα ανoιξιάτικα mules σου

Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από τον Μάϊο για να ξεκινήσεις να φοράς τα αγαπημένα σου mules – και γιατί όχι, ακόμα και πέδιλα. Πράγμα που όμως σημαίνει ότι πρέπει να τρέξεις άμεσα για το πεντικιούρ σου, καθώς ανοιξιάτικα mules και περιποιημένα άκρα πάνε μαζί.

Ποια είναι τα χρώματα που θα “παίξουν” φέτος; Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να κινηθείς λίγο διαφορετικά στη μεταβατική αυτή περίοδο, που δεν έχεις προλάβει ακόμα να μαυρίσεις. Απόφυγε τα σούπερ καλοκαιρινά φούξια, λευκά και έντονα πράσινα, και προτίμησε τις αντίστοιχες παλ αποχρώσεις (ροζ, εκρού, baby blue και φυστικί), ακόμα και τις πιο σκούρες (σκούρο μπλε, μαύρο, σκούρο κόκκινο).

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν αντίθεση με τη λευκή (ακόμα) επιδερμίδα σου και έτσι θα φαίνονται περισσότερο, ακόμα κι από μακριά. Υπάρχει φυσικά πάντα και η επιλογή του διάφανου ή nude χρώματος που είναι παντός καιρού και δείχνει όμορφο και κομψό κάθε εποχή του χρόνου- προσοχή μόνο στην επιλογή της σωστής απόχρωσης, που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις πάντως, ακόμα κι αν προτιμήσεις να τα αφήσεις εντελώς άβαφα, θυμήσου ότι το σημαντικό είναι να είναι περιποιημένα και καθαρά.

Δες παρακάτω τις πιο κομψές αποχρώσεις πεντικιούρ που συγκεντρώσαμε για σένα:

Sky Blue

Passion Red

Electric Blue

Soft Crème

Barely There

missbloom.gr