Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Ομορφιά, Συνεντεύξεις

ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ – Το επάγγελμα του κομμωτή είναι πολύ απαιτητικό, χρειάζεται χρόνος και συνεχή εξέλιξη

Σας παρουσιάζω την συνέντευξη του μοναδικού Hair Stylist Σάκη Γιαννούλα.

1) Γενικές συμβουλές περιποίησης μαλλιών για άντρες & γυναίκες.

Προστατεύστε τα μαλλιά σας πριν από την ηλιοθεραπεία και το κολύμπι.

-Χρησιμοποιήστε μάσκα ή ένα leave in προϊών για λείανση , ενυδάτωση, anti frizz ιδιότητες κ με αντιηλιακή προστασία , έτσι ώστε να αποφύγετε την αφυδάτωση τους στην ηλιοθεραπεία κ στο κολύμπι είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα.Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας καλό είναι να φοράτε και ένα καπέλο.

Καθαρισμός & περιποίηση.

-Τα μαλλιά το καλοκαίρι γίνονται πιο λιπαρά λόγω της θάλασσας και της πισίνας.Είναι λογικό να μπαίνετε στον πειρασμό να τα καθαρίζετε καλά και συχνά, αρκεί να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό, ήπιο σαμπουάν σχεδιασμένο να απομακρύνει τα κατάλοιπα χλωρίου, αλατιού και άμμου και να προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο. Έτσι, θα αποφύγετε την ξηρότητα.

Αποφύγετε την υπερβολική θερμότητα.

-Το καλοκαίρι είναι ζεστό από μόνο του και ο ήλιος είναι αρκετός, τα μαλλιά σας δεν χρειάζονται επιπλέον την υψηλή θερμοκρασία από το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος. Το κλειδί είναι να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση εργαλείων styling που λειτουργούν με θερμότητα. Γι’ αυτό θα πρέπει κατά τη διάρκεια των διακοπών να φτιάχνουμε τα μαλλιά με εναλλακτικούς τρόπους (πχ. πλεξούδες)

Σφραγίστε την υγρασία.

-Η ξηρότητα είναι το μεγαλύτερο αγκάθι του καλοκαιριού. Χρειάζεστε όλη την ενυδάτωση που μπορείτε να εξασφαλίσετε. Πράγμα εύκολο, αν έχετε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ενυδάτωσης: ξεκινήστε με μια καλή μάσκα και ένα leave in προϊόν .Επίσης, όταν είστε έξω, προσπαθήστε να φοράτε πάντα καπέλο. Έτσι, θα κρατήσετε τον ήλιο μακριά και τα μαλλιά σας ενυδατωμένα σε βάθος.

2)Ποιες είναι οι hot-top τάσεις για κουρέματα για το καλοκαίρι 2021;

-Straight Shoulder-Length Lob
Είναι ένα κούρεμα ίσιο σε ένα μήκος κ το τελείωμα τους είναι ακριβώς στους ώμους.
Ιδανικό για λεπτά μαλλιά , με παραλλαγές στο styling. Μπορείτε να τα κάνετε ίσια , σπαστά , ακόμα κ να τα μαζέψετε.
-Short Blunt Bob with Bangs
Είναι ένα κούρεμα ίσιο σε ένα μήκος τα μαλλιά στη βάση του λαιμού με αφέλειες για μαλλιά μεσαίου πάχους μαλλιά ή κ ποιο χονδρά μαλλιά . Ιδανικό για γυναίκες από 20 με 30 ετών .
-Choppy Inverted Bob
Είναι ένα κούρεμα με κοντύτερα μαλλιά στο πίσω μέρος κ μακρύτερα μπροστά με πιο απότομη κλήση στο μπροστινό τμήμα, για όλους τους τύπους μαλλιών , λεπτά , μεσαία , χονδρά μαλλιά. Ιδανικό για γυναίκες σε ηλικίες 40+. Μπορείτε να το συνδυάσετε κ με φράντζα είτε σε πιο κοντή είτε σε μακρύτερη φράντζα .
– Mid-Length Shag with Bangs
Είναι ένα κούρεμα μεσαίου μήκους κάτω από τους ώμους με φιλάρισμα κ πυκνές αφέλειες.
-Pixie Shag Cut
Είναι ένα κοντό κούρεμα με πιο έντονη υφή κ ελαφριές άκρες στο φιλάρισμα του . Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών κ πλαισιώνει το πρόσωπο.
-The French Bob
Κάνει μια μεγάλη επιστροφή φέτος. Το μήκος του είναι στο πιγούνι, συνδυάζετε κ με αφέλειες. Το γαλλικό καρέ έχει εκσυγχρονιστεί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως : πιο βαριά υφή , με αμβλύα γωνία κ κυματιστά μαλλιά .
-Textured Lob with Bangs
Είναι ένα καρέ με υφή κ αφέλειες ιδανικό για χονδρά μαλλιά. Κυματιστά μαλλιά στο styling .
-The Long Blowout layers with curtain bangs
Είναι ένα κούρεμα για μακριά μαλλιά με φιλάρισμα κ μακριές αφέλειες που χωρίζουν κ μοιάζουν με κουρτινάκια. Στο styling είναι με κίνηση κ όγκο.
-The mullet
Είναι ένα κούρεμα εμπνευσμένο από τα 80s , με μακρύτερο μήκος στον αυχένα κ έντονο κοντό φιλάρισμα στο πάνω τμήμα κ στα πλαϊνά.

3)Ποιά νυφικά χτενίσματα κυριαρχούν κατά τη γνώμη σου για αυτό το καλοκαίρι;

Μετά από μια δύσκολη χρόνια , έρχεται το καλοκαίρι γεμάτο φρεσκάδα κ όμορφα ανάλαφρα χτενίσματα με λεπτό δουλεμένες γραμμές κυριαρχούν στα φετινά χτενίσματα .
-Πιασμένα ψηλά σε εντυπωσιακές πλεξούδες, αλογοουρές κ κότσους για τις νύφες μας .

4)Πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις σε ένα τέτοιο επάγγελμα;

Το επάγγελμα του κομμωτή είναι πολύ απαιτητικό, χρειάζεται χρόνος κ συνεχή εξέλιξη για να ακολουθήσεις το ρεύμα κ να μπορέσεις να ξεχωρίσεις. Η συνεχής εκπαίδευση, η διαρκής αναζήτηση νέων τεχνικών κ εφαρμογών μας κρατάνε σε εγρήγορση .Σεμινάρια, πρόβες, δοκιμές, δημιουργικότητα ,όρεξη για δουλειά συμπληρώνουν το παζλ της επιτυχίας.

5)Πώς αισθάνεσαι για τις διακρίσεις & τα βραβεία σου;

Τα αισθήματα μου είναι περηφάνεια κ δικαίωση.
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να αναγνωρίζεται έμπρακτα το ταλέντο , η κούραση κ η σκληρή δουλειά για να δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα διαγωνισμό. Κ φέτος με την παγκόσμια διάκριση στο διαγωνισμό OMC Hairworld ένιωσα δικαίωση ως Έλληνας που κατάφερα να κατακτήσω την 2η θέση στο γυναικείο κούρεμα.

6)Γενικά οι Θεσσαλές και πιο συγκεκριμένα οι Τρικαλινοί-ες περιποιούνται τα μαλλιά τους και κατά τη γνώμη σου φροντίζουν γενικά τον εαυτό τους;

Οι Θεσσαλές περιποιούνται τα μαλλιά τους κ φροντίζουν τον εαυτό τους. Ντύνονται όμορφα, κάνουν make up κ τα περιποιημένα κ καλοχτενισμένα μαλλιά είναι το απαραίτητο συστατικό για να συμπληρώσουν την εικόνα τους. Ιδιαίτερα οι Τρικαλινές έχουν πάντα καλοβαμμένα κ καλοχτενισμένα μαλλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τον βρείτε:

Facebook –> S.G hairstyling Σάκης Γιαννούλας
Instagram –> sakis_giannoulas