Trends, Γυναίκα, Μόδα

5 στιλιστικοί συνδυασμοί που αξίζει να δημιουργήσεις φέτος το καλοκαίρι

Μία από τις πιο σημαντικές στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες με ξεχωριστό και προσεγμένο στιλ είναι εκείνη της προσαρμοστικότητας. Ανάλογα με την περίσταση, τις καιρικές συνθήκες, την αισθητική και το dress code επιλέγουν τι θα φορέσουν ώστε να ξεχωρίσουν και να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως έχουν δημιουργήσει τη δική τους “στολή”, δηλαδή κάποιους συνδυασμούς ρούχων που είναι ιδανικοί για την καθημερινότητα. Κάπως έτσι γλιτώνουν χρόνο από την προετοιμασία του ντυσίματος και δείχνουν πάντα πολύ προσεγμένες.

Ειδικά τώρα που καλωσορίζουμε το καλοκαίρι είναι ιδανική ευκαιρία για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις διαφορετικά looks, τα οποία μπορείς να φοράς με παραλλαγές στην καθημερινότητα. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, θα σου προτείναμε να προτιμήσεις ρούχα σε αέρινα υφάσματα όπως το λινό ή το μετάξι, αλλά και loose γραμμές που επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και δεν κολλούν στο σώμα.

Μερικά από τα κομμάτια της καλοκαιρινής capsule γκαρνταρόμπας είναι η ψηλόμεση παντελόνα και τα σορτς, οι midi φούστες και τα αέρινα φορέματα κάθε μήκους, τα tank tops σε basic ή έντονες αποχρώσεις, τα flat σανδάλια, αλλά και οι πιο ιδιαίτερες μπλούζες όπως εκείνες από δαντέλα. Ακολουθώντας όμως τις τάσεις της μόδας, σίγουρα αξίζει να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου με co-ords σε έντονα χρώματα, που μπορείς να φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά και δημιουργούν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εάν λοιπόν θέλεις να ανανεώσεις το καλοκαιρινό στιλ σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε κομψούς συνδυασμούς που σίγουρα αξίζει να αντιγράψεις τους επόμενους μήνες.

#1 Tank top με πλισέ φούστα

#2 Ψηλόμεσο σορτς με δαντελένιο τοπ

#3 Co-ord σε έντονο χρώμα με block heel πέδιλα

#4 Shirt dress με flat σανδάλια

#5 Λινή παντελόνα με τοπ

madamefigaro.gr