Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα, Φυσικά Καλλυντικά

Τα απαραίτητα προϊόντα για το νεσεσέρ μας αυτό το καλοκαίρι

Το NATANS είναι μία υπέροχη εταιρεία στον Άλιμο όπου μπορείς να βρεις επιλεγμένα βιολογικά και φυσικά καλλυντικά για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των μαλλιών αλλά και φυτικά και αιθέρια έλαια.

Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της μια σειρά για το καλοκαίρι που είναι βέβαιο ότι δεν πρέπει να λείπουν από το προσωπικό μας νεσεσέρ.

Το 1ο προϊόν είναι : Αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα – υψηλή προστασία SPF30, ένα αντηλιακό για όλη την οικογένεια από bioselect.official όπου περιλαμβάνει Dictamelia*, εχινάκεα & χυμό αλόης*

Αντηλιακή κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για πρόσωπο & σώμα με φωτοσταθερά φίλτρα, ευρέως φάσματος UVΑ & UVB για ολοκληρωμένη υψηλή προστασία. Το Dictamelia * προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών και μαζί με την εχινάκεα ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Ο χυμός αλόης* παρέχει στην επιδερμίδα πολύτιμα ιχνοστοιχεία και αμινοξέα και προσφέρει καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Χωρίς παράγωγα πετρελαίου, xωρίς συνθετικές χρωστικές, χωρίς paraben

SPF test

Το 2ο προϊόν είναι το Face mist και αντικουνουπικό σπρέι από olivie.gr ένα σπρέι προσώπου με αλόη και ανθόνερα χαμομηλιού & αμαμελίδας.όπου eνυδατώνει, δροσίζει, φρεσκάρει και καταπραϋνει το δέρμα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος & για καθημερινή χρήση.
Τέλος, είναι δανικό για χρήση στην παραλία και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Το 3ο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι το Aloe+Colors x karavan splash after sun & more 150ml ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος 150ml με υπέροχη καλοκαιρινή μυρωδιά καρύδας και monoi!
Η μοναδική του σύνθεση ενυδατώνει σε βάθος και απαλύνει τους δερματικούς ερεθισμούς που οφείλονται στην εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Περιέχει υψηλό ποσοστό οργανικής αλόης, υαλουρονικό οξύ, βιολογικό έλαιο ελιάς, βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας, βιταμίνες και εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας. Διατηρεί το φυσικό μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Αφήστε το μεθυστικό του άρωμα να σας ταξιδέψει όλο το καλοκαίρι.
Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, για όλη την οικογένεια.

Συνεχίζουμε με το απαλό σαπούνι καθαρισμού προσώπου και σώματος από blue_scents με γάλα γαϊδούρας και αλόη.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζει απαλά, διατηρώντας τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, κηραμίδια και φωσφολιπίδια. Περιέχει ακόμη υψηλό ποσοστό βιταμίνης C, η οποία προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση. Εξουδετερώνει δηλαδή τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Το γάλα γαϊδούρας σήμερα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύγχρονη κοσμετολογία. Αυτό λόγω των αντιρυτιδικών, αντιγηραντικών, καταπραϋντικών και ενυδατικών του ιδιοτήτων. Παράλληλα το γάλα γαϊδούρας συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η aloe vera ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενυδατώνοντας σε βάθος την επιδερμίδα και επουλώνοντας το κατεστραμμένο δέρμα. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση.

Και τέλος, το Lip balm από pure.herbs_fruits.and.fleurs για φροντίδα χειλιών με σταφύλι, με αντηλιακή προστασία spf 50.
Ιδανικό για ευαίσθητα, ξηρά ή σκασμένα χείλη. Χρησιμοποιείται μόνο του ή σαν βάση πριν το κραγιόν.
Κατάλληλο για χρήση χειμώνα-καλοκαίρι. Με ένα υπέροχο & διακριτικό χρώμα κόκκινου σταφυλιού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: https://natans.gr/

Γράφει η Κορίνα Μπαρκά