Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Δώρα Ραΐδη: Οι μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ στην Covid εποχή

Γράφει η Δώρα Ραΐδη , Makeup Artist – Makeup Educator

 

Τάσεις μακιγιάζ: Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020-2021

Συμβαδίζουμε με την εποχή λοιπόν ,και απ ότι φαίνεται θα φοράμε για καιρό την μάσκα μας! Τίποτα όμως δεν πρέπει  να μας προβληματίζει, καθώς οι φετινές  τάσεις μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2020 είναι προσαρμοσμένες  στα μέτρα μας ! 

Μπορείς λοιπόν να είσαι εξίσου εντυπωσιακή και χωρίς το έντονο κόκκινο κραγιόν σου! 

Πάμε να δούμε λοιπόν τι φορέθηκε στα catwalk της Νέας Υόρκης! 


  • Fluffy φρύδια  : Η απόλυτη τάση για φέτος. Μπορείς να το πετύχεις  ,είτε σε ένα beauty salon κάνοντας την τεχνική Brow Lamination είτε μόνη σου με μακιγιάζ. Ο καλύτερος τρόπος να βρεθείς πιο κοντά σε ότι μας έδειξε ο οίκος Loewe και Chanel είναι να τα γεμίζεις με ένα μολύβι ακολουθώντας κοφτές, κάθετες κινήσεις και έπειτα να τα χτενίσεις ανοδικά με μια μάσκαρα φρυδιών. 

 

  • Accessorized eyes : Σίγουρα μία τάση που δεν μπορείς να κάνεις εύκολα για να κυκλοφορήσεις έξω, ωστόσο είναι κάτι που είδαμε σε πολλά shows, όπως των Giambatista Valli και Preen by Thorton Bregazzi 

 

  • EyelinerΕίτε σβησμένο σε στυλ smokey (Max Maraείτε γραμμικό με μπανανα τύπου ‘60s (Prada), είτε ελαφρώς smoked περιγραμμικά (Marc Jacobs) 

 


 

 

 

 

 

 

  • Glossy skin: Απόλυτη τάση  φέτος  το ενυδατωμένο δέρμα με λάμψεις  χωρίς όμως να φαίνεται λιπαρό! Είδαμε επίσης ενυδατωμένα dewy δέρματα σε The RowLoeweVictoria Beckham, και  Gucci. 

 

 

  • Gold glamΠάντα το χρυσό χρώμα στο μακιγιάζ είναι της μόδας. Φέτος λοπόν είναι λίγο παραπάνω! Το είδαμε με διαφορετικούς τρόπους σε Tory Burch , Tom Ford και Christian Cowan κ.ά  Χρυσό χρώμα φορεμένο είτε γραμμικά τύπου 60΄s , είτε μια απλή σκιά, είτε δουλεμένο με μαύρο μολύβι!