Μακιγιάζ, Μόδα, Ομορφιά, Πρόσωπο

Ροζ σκιά: 5 τρόποι να υιοθετήσετε το πιο fresh beauty trend

Αυτή την άνοιξη είμαστε αποφασισμένες να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μακιγιάζ μας.
Η ροζ σκιά είναι τάση και είναι γεγονός.
Την είδαμε στο FW22 σόου του οίκου Valentino όπου η make up pro Pat McGrath τη χρησιμοποίησε για να συμπληρώσει τα total pink σύνολα της πασαρέλας, αλλά και στην πρώτη σειρά της επίδειξης του Louis Vuitton μέσα από το eyelook της Sophie Turner. Στο Instagram και το Tik Tok όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της Gen Z επιλέγουν pink αποχρώσεις για τα beauty look τους, ενώ όλο και πληθαίνουν οι celebrities που υιοθετούν την τάση. Με λίγα λόγια, η ροζ σκιά αναμένεται να είναι παντού τους επόμενους μήνες και το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς θα τη δοκιμάσουμε.

Πώς να φορέσετε τη ροζ σκιά

Εφαρμόστε την στο κέντρο του βλεφάρου

Για να αποφύγετε να δείχνει το βλέμμα σας κουρασμένο, προτιμήστε να μην εφαρμόζετε ροζ σκιά στην εσωτερική γραμμή των ματιών ή μόνο στην εξωτερική γωνία. Οι ροζ σκιές δείχνουν πιο εντυπωσιακές όταν εφαρμόζονται στο κέντρο του βλεφάρου, τονίζοντας το βλέμμα και δίνοντας statement διάθεση.

©Getty Images

Καφέ μάσκαρα

Αντί για μαύρη μάσκαρα, δοκιμάστε να φορέσετε καφέ για να ολοκληρώσετε τα pink eye look σας – το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο απαλό και διακριτικό.

Το eyeliner

Η δημιουργία cat eye με τη βοήθεια του eyeliner θα τονίσει τέλεια την ένταση της ροζ σκιάς και θα χαρίσει ένα δραματικό εφέ στο look που θα ξεχωρίσει.

Διατηρήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ natural

Aν αποφασίσετε να δώσετε έμφαση στο βλέμμα, προσπαθήστε να πετύχετε μια φυσική κάλυψη της επιδερμίδας, με foundation ελαφριάς σύνθεσης.

Ποιο είδος σκιάς να προτιμήσετε

Αν έχετε λιπαρό δέρμα προτιμήστε σκιά σε υφή πούδρας. Για τις πρωινές εμφανίσεις, οι ματ σκιές είναι πιο κατάλληλες, ενώ για τις βραδινές που θέλουμε κάτι πιο glam, οι shimmery ροζ σκιές είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σας.

Πηγή: vogue.gr