Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Ομορφιά, Προϊόντα, Φυσικά Καλλυντικά

Επαναστατική θεραπεία μαλλιών με προϊόντα Aveda μετά από camping στο Πήλιο

Ύστερα από ένα υπέροχο, χαλαρωτικό αλλά και συνάμα εξαντλητικό 3ημερο για κάμπινγκ σε μια φοβερή παραλία του Πηλίου, όπως καταλαβαίνετε τα μαλλιά μου ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με τον ήλιο, την υγρασία και το αγαπημένο αλάτι της θάλασσας που ναι μεν τα κάνει και φαίνονται κυματιστά και ανέμελα αλλά και τα επιβαρύνει! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δοκιμάσω 2 νέα επαναστατικά προϊόντα που μου έστειλε η Aveda από τη σειρά Botanical Repair.

Μια επαναστατική θεραπεία που δημιουργεί νέους δεσμούς στην τρίχα, ενδυναμώνει, επανορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά εκ των έσω.
Το 1ο είναι το Botanical Repair Strenghtening Shampoo και το 2ο είναι το Botanical Repair Strenghtening Conditioner.

To 1o προϊόν λοιπόν που δοκίμασα είναι το Botanical Repair Strenghtening Shampoo όπου καθαρίζει απαλά, ενδυναμώνει εκ των έσω και επανορθώνει απομακρύνοντας την λιπαρότητα, τη συσσώρευση προϊόντων styling και τους ρύπους που καταπονούν τα μαλλιά. Και όλα αυτά έχοντας μια απαλή μυρωδιά βοτάνων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά και με θεραπεία κερατίνης.

– Χωρίς parabens, χωρίς σιλικόνες
– Χωρίς βαζελίνη, γλουτένη & ορυκτά πετρελαίου
– 94% φυσικής προέλευσης

Συνεχίζουμε με το Botanical Repair Strenghtening Conditioner όπου περιποιείται και ξεμπερδεύει άμεσα για να αποτρέψει το σπάσιμο, δυναμώνει και επανορθώνει με την δύναμη των βοτάνων, δημιουργεί νέους δεσμούς για εντατική επανόρθωση, περιποιείται ανάλαφρα χωρίς να βαραίνει για καθημερινή χρήση & αφήνει στα μαλλιά ένα απαλό και λείο άγγιγμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Ασφαλή φόρμουλα για βαμμένα ή χημικώς επεξεργασμένα μαλλιά

– Χωρίς parabens, χωρίς σιλικόνες
– Χωρίς Ορυκτέλαιο, συνθετικό άρωμα
– 98% φυσικής προέλευσης

** Το άφησα για 5-7 λεπτά και όταν τα έλουσα ήταν ήδη λεία & απαλά και απίστευτα ευκολοχτένιστα, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι τα μαλλιά μου είναι πολύ μακριά και η τρίχα μου λεπτή.

Τα αποτελέσματα από την φοβερή αυτή θεραπευτική σειρά με μια κιόλας χρήση είναι τα εξής:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στείλατε αυτά τα φοβερά προϊόντα και είχα την ευκαιρία να τα γνωρίσω και να τα δοκιμάσω.

Ανυπομονώ για τα επόμενα!!

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της AVEDA :https://www.aveda.gr/

Facebook: Aveda Greece
Instagram: Aveda Greece

Γράφει η Κορίνα Μπαρκά