Trends, Γυναίκα, Νύχια, Ομορφιά

Από παστέλ μέχρι neon αυτά είναι τα ωραιότερα μανικιούρ για το Πάσχα

Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την Ανάσταση και το Πάσχα. Η άνοιξη είναι εδώ. Ναι, ίσως σήμερα και αύριο ο καιρός να είναι μουντός και βροχερός αλλά οι προβλέψεις είναι καλές που σημαίνει πως οι γιορτινές ημέρες θα είναι ζεστές και ηλιόλουστες. Μπορείς να ξεκινήσεις λοιπόν τις beauty προετοιμασίες. Είμαι σίγουρη πως έχεις κλείσει το ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ αρκετές ημέρες πριν. Αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το look που θα της ζητήσει να δημιουργήσει. Κι εγώ είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου τις ωραιότερες προτάσεις. 

Από παστέλ μέχρι neon τα nail art designs που προτείνουν οι αγαπημένοι μου experts είναι απλά υπέροχα και κατάλληλα για όλες. Όποια κι αν είναι η διάθεση στου θα βρεις εκείνο που σε αντιπροσωπεύει. Επίσης δεν σε περιορίζουν αφού μπορείς να τα αποκτήσεις ανεξάρτητα από το μήκος ή το σχήμα των νυχιών. Εσύ απλά πρέπει να καταλήξεις στην χρωματική παλέτα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δεις στη συνέχεια.

Eίσαι έτοιμη για garden party? Αν ναι, τότε το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ότι πιο χαρούμενο, γλυκό, ρομαντικό και boho ταυτόχρονα. Μαργαρίτες σε παστέλ αποχρώσεις απλώνονται σε όλη την επιφάνεια των διάφανων νυχιών δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα looks για το Πάσχα.

Hot neon και όλη η ζωντάνια αποτυπωμένη στο μανικιούρ σου. Εσύ απλά πρέπει να τολμήσεις. Πράσινο, μπλε, πορτοκαλί και φούξια συνδυάζονται με ένα απίθανο τρόπο σε ένα εκκεντρικό μεν αλλά υπέροχο, εναλλακτικό french manicure.

Skinny french manicure από την αγαπημένη Betina Goldstein. Η λεπτή γαλάζια γραμμή στα tips είναι κατάλληλη για εσένα που παραμένεις πιστή στα κοντά νύχια αλλά αγαπάς ταυτόχρονα τη συγκεκριμένη τάση.

Κι αν θέλεις μια μικρή glam πινελιά μπορείς να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να απλώσει φύλλα χρυσού σε ένα nail art με παστέλ αποχρώσεις.

Spring Blooms: Ρετρό και φλοράλ θυμίζει ταπετσαρίες από κατοικίες στις εξοχές της Μεγάλης Βρετανίας και πρόκειται για stickers που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν.

Το λιλά δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα. Είναι το χρώμα της χρονιάς και απόλυτα Πασχαλινό. Αρκεί να το χρησιμοποιήσεις με τον πιο γοητευτικό τρόπο.  Η nail artist των celebrities, Queenie Nguyen δημιούργησε ένα swirl design που ταιριάζει πολύ στα μακριά και με almond shape νύχια.

Pistachio: Μια ακόμη ανοιξιάτικη απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και θα τη συνδυάσεις με το μονοχρωματικό σου look που σημαίνει τόσο με το outfit όσο και τα αξεσουάρ.

Color half moon: Με πράσινο, πορτοκαλί και μπλε αποχρώσεις στη βάση των νυχιών συνδυασμένες με το κλασικό french manicure.

tlife.gr