ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Νύχια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Semilac στον Βόλο

Μια πολύ όμορφή παρουσίαση γεμάτη γνώσεις, ομορφιά και στυλ είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την περασμένη Δευτέρα οι τεχνίτριες που παρευρέθηκαν στο τεχνικό σεμινάριο της Semilac που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.
Η Master Educator της Semilac κα. Μαριάνθη Τσιτσοπούλου, παρευρέθηκε με μεγάλη χαρά στην πόλη μας για να λύσει όλες τις απορίες στις νεότερες αλλά και στις πιο παλιές του χώρου.  Παράλληλα έγινε παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας ενώ η κα. Τσιτσοπούλου έδωσε λεπτομερείς τεχνικές οδηγίες εφαρμογής αυτών.

Η Semilac είναι μια εταιρεία που από το 2001 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών προϊόντων μανικιούρ-πεντικιούρ με έδρα την Πολωνία. Από το 2013 βρίσκεται στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Semilac Hellas που εδρεύει στην Αθήνα, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα με αποστολές κάθε περιοχή της χώρας.   Η Semilac Hellas γρήγορα βρήκε φανατικούς υποστηρικτές, καθώς η άψογη ποιότητα των προϊόντων της σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές έκαναν τη διαφορά. Επίσης, σε μας θα βρείτε μία απο τις μεγαλύτερες συλλογές χρωμάτων σε gel, ημιμόνιμα βερνίκια και απλά βερνίκια, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να καλύψουν κάθε ανάγκη και γούστο. Η Semilac Hellas δίνει κάθε χρόνο δυναμικό παρών στις εκθέσεις: Beauty Festival Περιστέρι, Beauty Greece Παιανία και Beauty Macedonia στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στους πελάτες μας πάντα κάτι καινούργιο και ξεχωριστό.Στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και πάντα με σεβασμό προς τον επαγγελματία, είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε, γι αυτό εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Τα προϊόντα της Semilac στο Βόλο θα τα βρείτε στο κατάστημα Avant Garde, Κουμουνδούρου 21!!!