Events, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Beauty Festival: 13 έως 15 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Διεθνής Έκθεση & Συνέδριο Beauty Festival

Το 21ο «Beauty Festival» είναι το σημαντικότερο γεγονός της βιομηχανίας της Ομορφιάς  και φέρνει κοντά όλες τις διάσημες μάρκες καλλυντικών με τους επαγγελματίες !

Μια ευρηματική και επιτυχημένη διοργάνωση, που συνδυάζει την εμπορική διάσταση, δηλαδή τη βιομηχανία Καλλυντικών & Ομορφιάς, με την παροχή γνώσης προς το σύγχρονο επαγγελματία του κλάδου, που έχει όλο και πιο αυξημένες απαιτήσεις.

Το «Beauty Festival» δίνει στον κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσει τις πλέον πρωτοποριακές εταιρίες αισθητικής & καλλυντικών, περιποίησης άκρων και ποδολογίας, κομμωτικής
  • Να δοκιμάσει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα Αισθητικής και Κοσμετολογίας
  • Να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες τάσεις, αλλά και σχετικά με όλες τις εξελίξεις στον τομέα της βιομηχανίας της Ομορφιάς
  • Να δοκιμάσει τα προτεινόμενα για φέτος λαμπερά χρώματα στο μακιγιάζ και να γνωρίσει τις προηγμένες θεραπείες περιποίησης προσώπου, σώματος και άκρων.
  • Να παρακολουθήσει ζωντανά επί σκηνής, από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, τις επιδείξεις των προϊόντων και των υπηρεσιών Αισθητικής, Μακιγιάζ Περιποίησης Άκρων και Κομμωτικής.
Διοργανωτής του «Beauty Festival» είναι η «Οrio», η γνωστή εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων & διαφήμισης, με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Η εταιρία «Οrio» έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση και διαχείριση του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου, όπου φιλοξενείται η Έκθεση & Συνέδριο «Beauty Festival».
Η έμπειρη ομάδα της “ORIO”  σχεδίασε και υλοποίησε την πρωτοποριακή αυτή ιδέα του «Beauty Festival», με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της βιομηχανίας και των επαγγελματιών του τομέα της Ομορφιάς, αλλά και με την προσοχή εστιασμένη στις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν διεθνώς, σας καλωσορίζουν στο όραμά τους και σας προσκαλούν στο επόμενο «Beauty Festival»!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της έκθεσης: www.beautyfestival.gr