Gossip

Η 18χρονη που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Ιταλία με τεχνητό πόδι

Η Κιάρα Μπόρντι κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη καλλονές

Κιάρα Μπόρντι, μια 18χρονη με προθετικό μέλος, κατάφερε τις πρώτες πρωινές ώρες να περιληφθεί στην τριάδα των φιναλίστ για τον τίτλο Μις Ιταλία, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το στέμα, έπειτα από μια εκστρατεία προσβολών που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μελαχρινή καλλονή από την Ταρκίνια της κεντρικής Ιταλίας φορά πρόσθετη κνήμη έπειτα από ένα τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν 13 ετών. Η ίδια παρέλασε, όπως όλες οι άλλες υποψήφιες, με μπικίνι.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η διαγωνιζόμενη δέχτηκε προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που προκάλεσε κύμα οργισμένων αντιδράσεων από προσωπικότητες και απλούς πολίτες. «Εγώ μπορεί να μην έχω πόδι αλλά εσείς δεν έχετε ούτε καρδιά ούτε μυαλό», είχε απαντήσει η Κιάρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σε ένα πρόσωπο που την κατηγορούσε επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία… «θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη», της είχε γράψει.

«Πίσω από όλες αυτές τις κακίες κρύβονται απογοητεύσεις και δυσαρέσκειες. Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο ότι η ζωή είναι πάντα ωραία», επίσης «στην περίπτωση που κάποιος ξαναγεννιέται έπειτα από ένα δράμα», είχε σχολιάσει. Η Κιάρα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη Ιταλίδες καλλονές.