Beauty Testing, Νύχια, Προϊόντα

Beauty Cosmos…… O κόσμος μας είναι όμορφος!!

Beauty Cosmos είναι  μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στην αγορά, με καινοτόμο χαρακτήρα, που  στόχο έχει την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Προσφέρει  την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών,  βάσει των αξιών, που εκφράζονται από τις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς, όπου ορίζεται ως βασική μας προτεραιότητα.

” Μέλημα μας είναι η διασφάλιση για τους πελάτες μας, υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών” 

Είμαστε παρόντες στην παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζοντας καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται ιδανικά  στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Γι αυτό στις επιλογές μας βρίσκονται μόνο ξεχωριστά προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση.

” Ο τελικός καταναλωτής είναι για εμάς το σημείο στο οποίο εστιάζονται όλες οι προσπάθειές μας “

Πιστεύουμε στη σωστή εξυπηρέτησή του, και φροντίζουμε τα προϊόντα που επιλέγουμε να εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα, στιλ και τιμή, σε ένα σύγχρονο και ελκυστικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, παρέχοντάς του την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, άμεσης ανταπόκρισης και ασφαλών συναλλαγών με πιστοποιητικά ασφαλείας.

Beauty Cosmosδιαθέτει άμεσα και υπεύθυνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, χιλιάδες καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, επιλεγμένων Brands.

 

 

Το πρώτο προϊόν του Βeauty necceser   δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, απο το πρώτο προϊόν  σε  προτίμηση όλων των γυναικών…. τη θεραπεία  της Peggy Sage .

Η σκληρυντική θεραπεία νυχιών  Peggy Sage ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νυχιά.

Εγώ τη χρησιμοποίησα μετά από αφαίρεση τεχνιτών νυχιών και είδα αποτέλεσμα την τρίτη μέρα της εφαρμογής.Τα  νύχια μου σταματήσαν να ξεφλουδίζουν και να σπάνε και ήταν πάλι υγιή και μακριά.

Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και είμαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψετε  όπως και εγώ!!!