Μόδα, Προϊόντα

Dance on a strange corner of a curious street

 

To ηλεκτρονικό κατάστημα curious street, είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός αφιερωμένος στις γυναίκες που βλέπουν το στυλ ως προσωπική έκφραση, που διασκεδάζουν ‘φορώντας’ την προσωπικότητά τους ‎και κάνουν τη διαφορά Θα αρχίσει να λειτουργεί στις 2 Οκτωβρίου με γυναικεία ένδυση, παπούτσια και αξεσουάρ. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός concept store με ιδιαίτερα brands από την Ευρώπη , την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες.

 

Για εσάς αναζητάμε μοναδικές μάρκες ‎και φέρνουμε στις οθόνες σας εμπνευσμένες και με αγάπη επιμελημένες συλλογές. Στηρίζουμε με ενθουσιασμό νέα ταλέντα και ανεξάρτητα labels, αναδεικνύοντας την δημιουργικότητα και την μοναδικότητα.

Η ηθική και η βιωσιμότητα στην βιομηχανία της μόδας μας απασχολεί έντονα και προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε ηθικά και βιώσιμα brands και να προωθούμε κλασικά κομμάτια και διαχρονικά σχέδια που θα εμπλουτίσουν την ντουλάπα σας με διάρκεια.

Πιστεύουμε ότι η περιέργεια  δεν  ‎σκότωσε τη γάτα αλλα την βοήθησε να ρωτήσει τις κατάλληλες ερωτήσεις για να λάβει τις απαντήσεις που έψαχνε.Έτσι λοιπόν η γάτα άλλαξε οπτική, ανέπτυξε τον πνευματικό της ορίζοντα, έγινε δυναμική,  για κάποιους παράξενη ή και ιδιόμορφη και για άλλους ξεχωριστή, απίθανη, υπέροχη!

Μπείτε στον κόσμο του curious street. ανακαλύψτε τα προϊόντα μας, ταξιδέψτε μαζί μας και πορευθείτε με στυλ, κομψότητα, φαντασία και φυσικά, περιέργεια!