Gossip

Καλλιστεία: Σταρ Ελλάς 2018 η Ιωάννα Μπέλλα

Τι κι αν οι τηλεθεατές την είδαν να κλαίει με λυγμούς μπροστά στον φακό του Greece’s Next Top Model, η Ιωάννα Μπέλλα πήγε στα καλλιστεία ομορφιάς 2018 και πήρε το μεγάλο στέμμα. Το 22χρονο μοντέλο είναι και επίσημα η Σταρ Ελλάς 2018 παίρνοντας έτσι με τον δικό της τρόπο το «αίμα» της πίσω για την «πόρτα» που έφαγε στο GNTM.

Οι κριτές, λοιπόν, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να μην ενοχλήθηκαν από τις πλαστικές σε  χείλη και στήθος που (όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην Βίκυ Καγιά) είχε κάνει πριν λίγο καιρό, δίνοντας της έτσι το πολυπόθητο στέμμα ανάμεσα σε 10 φιναλίστ. Η Ιώαννα Μπέλλα πάντως πέραν από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, βγήκε και πρώτη στην προτίμηση του κοινού, λαμβάνοντας έτσι το People’s Choice Award.

Ποια είναι η Σταρ Ελλάς 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι 22χρονών και κατάγεται από την Βέροια. Η  δίμετρη καλλονή είναι πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό λόγω τραυματισμού. Την κέρδισε όμως το μόντελινγκ κι αυτό χάρη στην ομορφιά και το ύψος της, που φτάνει τα 1,86 μέτρα. Πέραν από το βόλεϊ, η ίδια εργάζονταν ως make up artist της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα. Επίσης είναι κόρη γνωστού βιομηχάνου κρέατος που έχει σφαγεία στη Βέροια και 200 κρεοπωλεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.