Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Νέα ολοκληρωμένη σειρά Panthenol extra Masks

ΝΕΑ ολοκληρωμένη σειρά Panthenol extra Masks για λάμψη, βαθύ καθαρισμό, σύσφιξη & αποτοξίνωση! Βρείτε τη δική σας μονοδόση & αποκαλύψτε την όμορφη πλευρά του προσώπου σας!

 

Μάσκα προσώπου για αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Χάρη στο εκχύλισμα Κόκκινου Σταφυλιού που είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα εξασφαλίζοντας λεία και νεανική όψη. Παράλληλα, το λάδι Ελιάς, η Αλόη και η Πανθενόλη που περιέχει χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

Μάσκα προσώπου με εκχύλισμα φύλλων Ελίχρυσου για άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας. Περιποιείται και συσφίγγει επαναφέροντας την υγιή όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, το λάδι Ελιάς, η Αλόη και η Πανθενόλη που περιέχει χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη χαρίζοντας έτσι λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για επιδερμίδες με χαλάρωση.

Μάσκα προσώπου με έλαιο μαργαριταριού και θαλασσινό αλάτι για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση. Χάρη στα συστατικά της, συμβάλλει στην άμεση σύσφιξη και περιποίηση του προσώπου, χαρίζοντας έτσι ξεκούραστη και νεανική όψη. Παράλληλα περιέχει Πανθενόλη, Αλόη, Γλυκερίνη και Αλλαντοΐνη για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για κουρασμένες και θαμπές επιδερμίδες.

Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με Πράσινη Άργιλο. Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας. Περιέχει Πανθενόλη που ενυδατώνει σε βάθος και Λάδι Ηλίανθου που χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και λαμπερή. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες.

Κρέμα έντονης απολέπισης προσώπου με κόκκους Φλοιού Αμύγδαλου. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους ενώ απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους από την επιδερμίδα. Η Πανθενόλη και το Βούτυρο Καριτέ που περιέχει, ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ το Λάδι Ηλίανθου χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για ανθεκτικές ή λιπαρές επιδερμίδες.