Uncategorized, Μόδα, Προϊόντα

Jazzberry χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ που κάνουν κάθε εμφάνισή σας ξεχωριστή!!!!

Αν αγαπάτε τα χειροποίητα αξεσουάρ και θέλετε να ξεχωρίσετε με τις επιλογές σας, τότε σας προτείνουμε τις χειροποίητες τσάντες και τα αξεσουάρ της Jazzberry  handmade!

 

 

 

 

Στόχος της Jazzberry είναι να καλύψει τις ανάγκες της γυναίκας του σήμερα που κινείται καθημερινά ανάμεσα σε πολλούς ρόλους και πάντα υπάρχει μαζί της μια τσάντα. Μια μεγάλη τσάντα να χωράει όλα αυτά που χρειάζεται εκείνη και τα παιδιά! Ένας μικρός σάκος για τα πράγματα του γυμναστηρίου! Μια παιχνιδιάρικη messenger για τη βόλτα και τα ψώνια! Μια άνετη τσάντα για το στρώμα της yoga! Ένα κομψό pouch για το βραδινό ραντεβού…

 

Σύμφωνα με τη δημιουργό της Jazzberry Βίκυ Πεταλίδου, κάθε τσάντα είναι ξεχωριστή και δημιουργείται με αγάπη από όμορφα υφάσματα και ποιοτική ραφή. Η ίδια προτιμά τις minimal γραμμές και στόχος της είναι να κάνει χαρούμενη κάθε γυναίκα που κρατάει στα χέρια της μια Jazzberry δημιουργία. Μην ξεχνάμε πως κάθε μια από εμάς είναι μοναδική.

 

 

 

 

 

 

Στη συλλογή Jazzberry θα βρείτε τσάντες κατασκευασμένες με την τεχνική Origami, matbags για το στρωματάκι της yoga που μπορούν να κατασκευαστούν στη διάσταση που θέλουμε, πρακτικούς σάκους, κομψά και πολυχρηστικά pouch για όλες τις ώρες της ημέρας. Η συλλογή εμπλουτίζεται με αξεσουάρ όπως κοσμήματα και σύντομα πόντσο, εσάρπες και άλλα.

 

Μπορείτε να δείτε τη συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jazzberry | jamjar ή στις σελίδες @jazzberrygr σε facebook και Instagram!