Beauty Testing

Aura : Η ευχάριστη αίσθηση στο πρόσωπο μου όλη μέρα

Το Βeauty necceser  για αυτό το μήνα περιλαμβάνει τα καλλυντικά  Aura. 

Δεν θα υπήρχε ιδανικότερο brand name για τα καινοτόμα καλλυντικά που χαρίζουν αψεγάδιαστο αποτέλεσμα για ώρες.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε για να προσφέρει επαγγελματικά καλλυντικά, με την υψηλότερη ποιότητα πρώτων υλών, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αναδεικνύοντας την γυναικεία προσωπικότητα.

  • Pawderful 02 Natural         ανάλαφρη πούδρα σε μορφή σκόνης που προσφέρει υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα και  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η πρωτότυπη συσκευασία επιτρέπει τη βέλτιστη ποσότητα προϊόντος κατά την εφαρμογή και  εμποδίζει την σπατάλη του περιεχομένου .

  • Jelly Foundation Νο 212 Natural         Το κύριο χαρακτηριστικό του Jelly Foundation είναι η μοναδική φρεσκάδα και τελεία ενυδάτωση. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής του  γίνεται ένα με την επιδερμίδα την όποια αφήνει λαμπερή.

  • Correct me – Vanilla       concealer  υγρής μορφής ιδανικό για τη κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας  και των μαύρων κύκλων . Εφαρμόζεται εύκολα παρέχοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σταθερό και δεν μαζεύεται σε λεπτές γραμμές .

 

 

 

  • Μάσκαρα Pump it up black       Αναδιπλώνει  τις βλεφαρίδες, τις κάνει πιο μακριές με όγκο , χωρίς να τις κολλάει  μεταξύ τους. Αυτή η μάσκαρα έχει σαν αποτέλεσμα ένα  σαγηνευτικό βλέμμα  … γιατί το παιχνίδι της αποπλάνησης απαιτεί εντυπωσιακές  βλεφαρίδες .
  • Browmatic brunette             μολύβι για ακριβή σχεδιασμό φρυδιών.  Κατάλληλο για εμάς που τα φρύδια είναι το αδύνατό μας σημείο. Με δύο μόνο κινήσεις μεταμορφώνει τα λεπτά και ανύπαρκτα φρύδια σε ένα  τέλειο σχήμα κάνοντας το βλέμμα ακόμα πιο σαγηνευτικό. Συνδυάζεται με το  Browart Eyebrow Designing Powder

 

 

 

 

  • Final matte 711 kissed by fire   To απόλυτο κραγιόν για το φετινό  χειμώνα. Ευχάριστη αίσθηση στα χείλη ,βελούδινη σύνθεση , ματ αποτέλεσμα και διάρκεια 24 ώρες! Δοκιμάστε το μαζί με το μολύβι χειλιών Lipliner 51 – Fairy Red

 

 

Αυτό που θέλω να γνωρίζετε είναι οτι τα προϊόντα Aura  είναι πολύ ελαφριά και με μεγάλη διάρκεια. Εγώ είμαι από το πρωί μακιγιαρισμένη και μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι μου μένουν σταθερά και λαμπερά !!!

Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα με θυμηθείτε !!!