Beauty Testing, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Κάντο όπως η Κλεοπάτρα με τα προϊόντα ΟΝΟϊάματα

Αν η Κλεοπάτρα ζούσε στο σήμερα, σίγουρα θα ήταν τα αγαπημένα της προϊόντα. Εδώ και έξι χρόνια  δεν λείπουν ούτε από το δικό μου από το beauty necceser.  Τι το ξεχωριστό έχουν τα προϊόντα  ΟΝΟϊάματα και τα έκαναν απαραίτητα στη καθημερινότητα μου ?? Το γάλα γαϊδούρας !!!

Σύμφωνα με έρευνες, το γάλα γαϊδούρας βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου, έχει αναγεννητικά συστατικά και 
προλαμβάνει ορισμένες ασθένειες του δέρματος. Ενδείκνυται για την ξηροδερμία, τα εκζέματα, την ακμή αλλά και την ψωρίαση.

Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών, ενώ βελτιώνει και τη διαδικασία της επούλωσης. Επιπλέον χαρίζει λευκότητα στην επιδερμίδα και μειώνει τη θαμπάδα του προσώπου. Η πλούσια σύνθεση του γάλακτος  το καθιστούν εξαιρετική πρώτη ύλη στην κοσμετολογία και χρησιμοποιείται σαν βάση για προϊόντα κατά της γήρανσης, της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος.

 

 

Τα χειροποίητα σαπούνια με γάλα γαϊδούρας από τα ΟΝΟϊάματα, παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο, διατηρώντας έτσι όλες τις θρεπτικές ουσίες του γάλακτος. Περιέχουν 21% γάλα γαϊδούρας και καθόλου νερό! 

 

Οι κρέμες και τα γαλακτώματα από τα ΟΝΟϊάματα  περιέχουν 24% γάλα γαϊδούρας αλλά και όλα  απαραίτητα θεραπευτικά έλαια, φυσικά ενεργά συστατικά και βιταμίνες έτσι ώστε  να καλύπτουν  τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού δέρματος.

Η οικογενειακή επιχείρηση ΟΝΟϊάματα  παράγει αγνά και ποιοτικά προϊόντα πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ..

Αυτά που εγώ αγάπησα και ξεχώρισα είναι το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας, λάδι καρύδας και λάδι εσπεριδοειδών και την κρέμα ημέρας με γάλα γαϊδούρας και βανίλια.

Η Κλεοπάτρα ήταν οπαδός του γάλακτος γαϊδούρας…. Εσείς?