Νύχια

Τα βερνίκια νυχιών με glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτές

Έχουμε συνδέσει τις μέρες των Χριστουγέννων με την αστερόσκονη, τι λάμψεις και τα glitter. Ίσως φταίει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι μπάλες του, το σπίτι που γεμίζει πολύχρωμα φωτάκια, οι στολισμένοι δρόμοι και μπαλκόνια. Who knows; Ακόμα και το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το manicure αποκτούν απίστευτες λάμψεις που καμία άλλη περίοδο του χρόνου δεν τολμάμε, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό.

Οι beauty experts διαφωνούν βέβαια με αυτό αφού υποστηρίζουν ότι η λάμψη έχει πάντα θέση στο νεσεσέρ μας. Δεν χρειάζεται να πάμε σε γιορτινά πάρτι ούτε να παραμονή Πρωτοχρονιάς για να βάλουμε λίγο glitter. Κι εκείνοι που είναι πιο κάθετοι απ’ όλους είναι οι nail asrtists οι οποίοι επιμένουν ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε τα βερνίκια νυχιών με glitter στη σύνθεση τους χωρίς φόβο.

Άλλωστε μια πινελιά έξτρα λάμψης είναι απαραίτητη ειδικά τις γκρίζες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Και όχι το καλοκαίρι με αυτό το απίθανο φως που κάνει τα νύχια μας να δείχνουν υπερβολικά.

Οι μεγάλη beauty Οίκοι μάλιστα έχουν πάντα στη μόνιμη συλλογή τους αυτή την κατηγορία εκτός φυσικά από τα συλλεκτικά Χριστουγεννιάτικα λανσαρίσματα τους που υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα λαμπερό βερνίκι νυχιών. Αν πάλι δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι τόσο έντονο μπορούμε να απλώσουμε πάνω από το nude η και μαύρο βερνίκι ένα top coat που περιέχει glitter έτσι έστω να υπάρχει η υπέροχη λεπτομέρεια αλλά διακριτικά και chic. Ή εναλλακτικά να το απλώσουμε σε ένα ή δύο νύχια μόνο.