Beauty Testing, Προϊόντα, Πρόσωπο

Η σωτήρια σειρά Cold Cream Marine by Thalgo

Από μικρή ήμουν κοκέτα ,  πάντα περιποιόμουν τον εαυτό μου και δεν έβγαινα από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ.

Ήμουν όμως και  απερίσκεπτη .Μακιγιαρισμένη όλη μέρα δεν αναλογίστηκα ποτέ  ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσω…. Και το δέρμα μου δε θα αντέχει το ολοήμερο μακιγιάζ.

Και μεγάλωσα. Και εξακολουθώ να είμαι όλη μέρα μακιγιαρισμένη. Και το πρόσωπο μου έχει περισσότερες  απαιτήσεις όσο αφορά την περιποίηση του…  Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνιση της η Thalgo με τη σειρά Cold  Cream Marin. Μία αποκλειστική δημιουργία της Thalgo που αντλεί την έμπνευση της από μία κλασική συνταγή για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα και εγγυάται την επανόρθωσή του.

Τη  Thalgο τη γνώρισα πριν πέντε χρόνια στο ινστιτούτο που δούλευα . Την λάτρεψα και την πίστεψα πολύ σαν εταιρία γιατί με τα προϊόντα της  καταφέρνει να υλοποιήσει όλα όσα υπόσχεται. Τα χρόνια περνάνε αλλά  το πρόσωπο μου  δεν δείχνει την ηλικία  του αφού η Thalgo  έχει καταφέρει αυτό που όλες μας θέλουμε, να το κρατάει σταθερά λαμπερό, δροσερό και νεανικό.  Η καινοτομία της? Δίνει τη δυνατότατα  να έχω επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μου με πολύ εύχρηστα προϊόντα.

Η σωτήρια τριλογία ξεκινάει με το πίλινγκ Eveil à la mer. Ξυπνήστε μέσα στη θάλασσα ,μας προτείνει η Thalgo, και απολαύστε την απαλή απολέπιση  που προσφέρει στα ευαίσθητα δέρματα. Είναι ένα πολύ φιλικό πίλινγκ  προσώπου, εγώ το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και μετά εφαρμόζω τη night cream.

Σειρά έχει η σούπερ ενυδατική μάσκα  Cold Cream Marine, για όλες τις γυναίκες με ξηρό, αφυδατωμένο και με ατέλειες  δέρμα. Εγώ τη κρεμομάσκα τη  ”φοράω” μία φορά την εβδομάδα και κοιμάμαι με αυτή. Την επόμενη μέρα έχω το πιο λαμπερό δέρμα του κόσμου!!!

Τέλος η  Nutri-Soothing Rich Cream  για όλες εμάς  που αναζητάμε καθημερινή φροντίδα και εγγύηση για 24ωρη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η πρώτη αποτελεσματική κρέμα που αναπληρώνει καταπραΰνει και επισκευάζει τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Η βασική δύναμη των ωκεανών για τέλεια όμορφο δέρμα. Μια θεραπεία που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Η Thalgo  έχει σταθερή θέση στο  beauty necceser μου, προσφέρει όλα όσα ζητάω  και μπορεί να καλύψει ανάγκες για κάθε δέρμα και κάθε ηλικία . Δοκιμάστε την και πείτε μου αν έχω δίκαιο!