Events

Beauty Macodonia 2018: 1-3 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορ. Ελλάδος

 

Με εντατικούς ρυθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την 23η Διεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTYMACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018», που θα διεξαχθεί από

1 έως και 3 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (Περίπτερα 15 & 13).

 

Η BEAUTYστη ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ!

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, όσον αφορά την πρόσβασή τους σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τις εκθέσεις, η Διοργάνωση έχει δημιουργήσει δύο νέες υπηρεσίες, τη διαδικτυακή εφαρμογή «myBEAUTYGRweb» (www.bgt.gr) και το application για κινητά «MyBEAUTYGRapp».

Μέσα από αυτές τις εφαρμογές, τα μέλη της BEAUTY, μπορούν να παραλαμβάνουν την

ΝΕΑΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

την οποία θα χρειαστούν για την είσοδό τους στην έκθεση. (Η κάρτα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, κατεβάζεται σαν φωτογραφία στο κινητό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε έκθεση BEAUTY).

 

Η BEAUTY, συγκεντρώνοντας σε ένα χώρο, όλους τους κλάδους Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), καταφέρνει για 25 χρόνια τώρα, να βρίσκεται σε απόλυτη επαφή με τις προτιμήσεις των επαγγελματιών, προσφέροντάς τους παρουσιάσεις νέων προϊόντων καιliveεπιδείξεις τεχνικών, ενημέρωση για όλες τις νέες τάσεις, ένα πλούσιο Συνέδριο με φαντασμαγορικά shows και ομιλίες από experts του κλάδου.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης έχουν επίσης, τη μοναδική ευκαιρία, να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς και να πετύχουν συμφέρουσες συμφωνίες, όσον αφορά την προμήθεια των απαραίτητων προϊόντων και εργαλείων για τη δουλειά τους.

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Στον εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ, σε 2 πλέον κτίρια, θα φιλοξενηθούν πάνω από 130 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 600 φίρμες προϊόντων. Στην Αίθουσα του “MeetingPoint”, που βρίσκεται στην καρδιά της έκθεσης, θα διεξαχθεί το Συνέδριο, με ένα πολυμορφικό πρόγραμμα, πλούσιο σε ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις, αλλά και τα μυστικά του επαγγέλματός τους. To Ηighlight του Συνεδρίου είναι, το «Show Κομμωτικής&Τελετή Λήξης Συνεδρίου»την Δευτέρα 3Δεκεμβρίου, από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο χειμωνιάτικο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος!

Ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

 

 

Πληροφορίες: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Κάρτες Εισόδου (Μέλη & Νέες Εγγραφές):www.bgt.gr

 

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: @BeautyGreeceTradeFairs

Instagram: beauty_greece_trade_fairs

You Tube Channel: Beauty Greece