Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Σώμα

LPG by Endermologie – Γλυπτική Σώματος 100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.

Σήμερα, όλοι μας, ή σχεδόν όλοι μας, είμαστε πεπεισμένοι για τη σπουδαιότητα που κρύβεται πίσω από ένα υγιή τρόπο ζωής. Η υγιεινή διατροφή και άσκηση σε καθημερινή βάση είναι το ελάχιστο αναγκαίο. Εντούτοις, παρ’ όλες αυτές τις προσπάθειες, μερικές περιοχές του σώματος εναποθέτουν το λίπος και είναι ανθεκτικές στη σωματική άσκηση και ακόμη και στις αυστηρές δίαιτες.

Έτσι έρχεται η LPG, η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.)  για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος.

Η δράση της θεραπείας Endermologie είναι διπλή :

  • Μηχανοποίηση και
  • Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο

Μέσω της τεχνολογίας IMR (IndepentMotorized Rollers) η προσομοίωση της χειρομάλαξης γίνεται με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και η ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο, εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση  φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικό τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.

Τι αποτελέσματα έχει LPG Endermologie;

Πιο σμιλευμένη και πιο σφριγηλό δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο. Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, επιτυγχάνεται :

  • Aνακατομή του λίπους
  • Σμίλευση λιποκυττάρων
  • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
  • Μείωση πόντων (θεραπεία λιποζωνών)
  • Λείανση κυτταρίτιδας
  • Σύσφιξή σώματος

Είναι επίπονη η θεραπεία του  LPG;

Η θεραπεία LPG Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ. Η θεραπεία αντιμετωπίζει τη Λιπώδης – συμπαγής κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, την οιδηματώδη – μαλακή κυτταρίτιδα, την ινώδης κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση

Η θεραπεία LPG συνδυάζει αποτελέσματα με απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ και είναι ιδανική και για άντρες.

Το LPG επιφέρει μείωση βάρους;

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που επιφέρεται είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους, μολονότι πολλοί αναφέρουν ότι χάνουν ευκολότερα βάρος κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Είναι πιο αποτελεσματική από τη φυσική δραστηριότητα; 

Η ισοτονική και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυϊκές καύσεις σε εν τω βάθει επίπεδα του λιπώδους ιστού αλλά δεν καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογλυπτικής ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με θεραπεία Endermologie. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF), υπερήχων (UV, Cavitation) και μεσοθεραπεία σώματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται συνήθως;

Προτείνονται δυο συνεδρίες  την εβδομάδα. Περισσότερες συνεδρίες την εβδομάδα δεν προσφέρουν ταχύτερο αποτέλεσμα. Απαιτούνται 15-20 συνεδρίες, συνήθως έπειτα από έξι συνεδρίες αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και εν συνεχεία υπάρχει διαρκής βελτίωση με κάθε συνεδρία.

Τι γίνεται μετά το τέλος της θεραπείας;

Συστήνεται η συνέχιση της θεραπείας για αρκετούς μήνες ή και χρόνια, ανάλογα με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και την ορμονική κατάσταση. Η συντήρηση προτείνεται 1-2 φορές το μήνα. 

Διαμαντοπούλου Εύη

Αισθητικός-Κοσμητολόγος

Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών