Beauty Testing, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Σώμα

Η Λύση στο Αδυνάτισμα είναι Μονόδρομος ” Health & Beauty”

Από μικρή με ταλαιπωρούσαν  τα  περιττά κιλά …. Όχι πολλά, αλλά για μένα ήταν αρκετά για να μην μου αρέσει ο εαυτός μου.

Μέχρι που γνώρισα  μου η Εύη Διαμαντοπούλου ….. και μου υποσχέθηκε ότι θα τα εξαφανίσει . Ναι καλά, της λέω, αυτά πες τα σε καμιά άλλη όχι σε μένα. Και επέμενε. Και επέμενε. Και με έπεισε  … ευτυχώς.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Health & Beauty καταρχάς θα νοιώσεις σαν το σπίτι σου. Το μόνο σίγουρο ότι την Εύη, την  ιδιοκτήτρια, θα θέλεις να την κάνεις φίλη σου. Είναι καλόκαρδη, ευγενική, σωστή επαγγελματίας … και ψυχολόγος!!!!

Εδώ τρία χρόνια τώρα, είμαι non – stop  πελάτισσα της αφού κατάφερε το ένα και μοναδικό…. Να σφίξει το κορμί μου, να χάσω πόνους, να το σμιλέψει και να ελαφρύνει τον πόνο μου  (το ψυχικό).

Όταν μου πρότεινε το μηχάνημα LPG by Endermologie ,της ότι  απλά με κοροϊδεύει. Πως είναι δυνατόν ένα μηχάνημα να με αδυνατίζει ενώ εγώ θα συνεχίζω να τρώω κανονικά, και ο πόνος???? Α! εγώ δεν τον αντέχω τον πόνο (όχι τον ψυχικό, τον σωματικό).

Και με έβαλε να το δοκιμάσω. Και το δοκίμασα. Και ξετρελάθηκα. Καταρχάς εδώ και τρία χρόνια είμαι σταθερή στα κιλά μου, έχει σμιλευτεί το κορμί μου, και μπορώ να φάω και λίγο παραπάνω. Όχι πάντα. Μία φορά την εβδομάδα. Γιατί όπως λέει και η Εύη «δεν είναι δυνατόν εγώ να σου σπάω το λίπος  από την μία και εσύ να τρως από την άλλη».  Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι τόσο ορατά τα  αποτελέσματα που δεν πάει η καρδιά μου να καταστρέψω ότι έχω αποκτήσει.

Και από πόνο???? Δεν το συζητώ. Όχι μόνο είναι ανώδυνο , αλλά με ανακουφίζει κιόλας. Όταν η κεφαλή ανεβαίνει στη πλάτη…. είναι βάλσαμο!!!

Εγώ δεν είμαι ειδική να εξηγήσω την τεχνική του LPG by Endermologie , θα αφήσω τη Εύη να τα κάνει αυτό.

Εγώ αυτό που έχω ν πω είναι μην αργείτε να κλείσετε ραντεβού!!!!!