ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Προϊόντα

Καταπολεμήστε την Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση απασχολεί μεγάλο ποσοστό των αντρών, αλλά και τις γυναίκες.

Πλήττει το 75% των αντρών, αρχίζοντας ήδη από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, ενώ αφορά και το 25% των γυναικών, στα 35-40 χρόνια τους. Μετά την εμμηνόπαυση  αυξάνεται στο 60%.

Η αλωπεκία οφείλεται τόσο σε κληρονομικά χαρακτηριστικά, όσο και στον τρόπο ζωής μας (π.χ. διατροφή, ψυχολογία). Σημαντικό ρόλο στον κύκλο ζωής των τριχών παίζει και η εποχικότητα, καθώς περισσότεροι θύλακες τριχών μπαίνουν στην τελογενή φάση (πτώση) κατά την έναρξη της άνοιξης, η οποία συνεχίζεται το καλοκαίρι, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη τριχόπτωση το φθινόπωρο.

Όταν το όριο της φυσιολογικής πτώσης των τριχών ξεπερνιέται (50 με 100 τρίχες καθημερινά) το τριχωτό της κεφαλής βρίσκεται στη φάση της «μη φυσιολογικής» απώλειας τριχών.

Μέχρι να αρχίσει ένας νέος κύκλος με μια νέα τρίχα στη θέση της παλιάς, μεσολαβεί μια φάση αδράνειας. Η ‘χειμερία νάρκη’ διαρκεί 2-12 μήνες, και ο βολβός αδρανεί και παραμένει κενός. Με τη μεγάλη διάρκεια της φάσης αδράνειας, αυξάνεται ο αριθμός των κενών βολβών, ο αριθμός των τριχών μειώνεται ορατά και το τριχωτό της κεφαλής χάνει το σώμα του.

Η DS Laboratories, Νο.1 εταιρεία στην Αμερική που ειδικεύεται στην μελέτη της υγείας των μαλλιών,  στην  προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για την Τριχόπτωση, κατάλληλη για άντρες και γυναίκες, με προηγμένες φόρμουλες χωρίς φάρμακα, next generation τεχνολογίας νανοσωμάτων για πρόληψη κι εξυγίανση. Όλα τα προϊόντα είναι *Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Harsh Chemical Free  *Phthalates Free. Είναι ασφαλή για τα βαμμένα μαλλιά ( *Color Safe)  ενώ τα συνιστά η  παγκοσμίου φήμης δερματολόγος – τριχολόγος Dr. Antonella Tosti.

 

 Τα προϊόντα REVITA της DS Laboratories θα τα βρείτε στο κατάστημα Beauty Paths

Ασκληπιού 189, 11471, Αθήνα

Τηλέφωνο:2106456903

Facebook: Beauty Paths

www.beautypaths.eu

instagram: beautypaths