Συνεντεύξεις

Β. Κολλιδά: Έστω και δέκα λεπτά καθημερινά είναι αρκετά για την φροντίδα του εαυτού μας

Η Βάσω Κολλιδά είναι αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το μόντελνγκ από μικρή ηλικία όπου έκανε μεγάλες και σημαντικές συνεργασίες. Μια από αυτές είναι η συμμετοχή της στο fashion tour που έκανε στην Ευρώπη με τον οίκο υψηλής ραπτικής του Armani. Η μεγάλη της νίκη στον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate 2006» της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες. Παράλληλα ασχολήθηκε με την παρουσίαση web εκπομπής με θέματα μόδας, ομορφιάς και lifestyle ενώ είχε και την δική της συλλογή ρούχων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει αναλάβει το ρόλο της PR Manager στην εταιρεία που εμπορεύεται  επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, Semilac. Γυναίκα, Επαγγελματίας και Μητερα λοιπόν. Πάμε να μάθουμε πως καταφέρνει και ανταπεξέρχεται στους ρόλους αυτούς μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Συνέντευξη: Δώρα Τζανή

 Πως προέκυψε η ενασχόληση σας με το χώρο της  μόδας; Ο τίτλος της Play Mate το 2006 πόσο καθοριστικός ήταν;

Εργαζόμουν στον χώρο του μόντελινκ από το 2003, συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η πρόταση από τον διαγωνισμό ομορφιάς ήταν ένα βήμα αναγνώρισης που θα με καθιέρωνε στο χώρο.

Τι θα συμβουλεύατε ένα νέο κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας;

Αυτό που θα ήθελα να πω σε όλα τα κορίτσια που θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη, είναι να βάζουν στόχο στην ζωή τους και να εργάζονται σκληρά με επαγγελματισμό

Η αγάπη σας για την μόδα πήρε σάρκα και οστά όταν δημιουργήσατε την δική σας συλλογή ρούχων. Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται και πως μπορεί να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σας;

Η σειρά ρούχων ήταν ένας τρόπος έκφρασης για εμένα. Αυτή τη στιγμή έχω σταματήσει και συνεργάζομαι με την  προώθηση  εταιριών με ρούχα και αξεσουάρ.

Πως καταφέρνετε και συνδυάζετε την μητρότητα, την επιχειρηματικότητα και την περιποίηση του εαυτού σας;

Στο πρώτο παιδί είχα σταματήσει  την δουλειά, ξεκίνησα όταν έκανα και το δεύτερο. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε η δουλειά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα η επιλογή μου να είναι εις βάρος των παιδιών. Σκέφτηκα πολύ τι θα ήταν αυτό που θα μου ταίριαζε και θα με έκανε  πιο δημιουργική. Είμαι άνθρωπος που κινούμαι γρήγορα και με πρόγραμμα. Θέλω κάθε μέρα να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.

Είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα, ωστόσο έχετε κάποια μυστικά ομορφιάς;

Φυσικά έχω και εγώ τα μυστικά μου .Προσπαθώ να γυμνάζομαι, να προσέχω την  επιδερμίδα μου και να πίνω πολύ νερό, μου δίνει ενέργεια όλη την ημέρα. Δεν βάφομαι πολύ και βάζω πάντα αντηλιακό.

Ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής;

Όχι ιδιαίτερα πράγματα, είμαι προσεκτική ,αλλά όχι υπερβολική.

Είστε υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

Είμαι υπέρ ενός όμορφου αποτελέσματος και όχι της παραμόρφωσης. Βλέπω όλα και περισσότερα νέα κορίτσια να προσπαθούν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνουν αυτό.

Η συνεργασία σας με την Semilac πως προέκυψε ;

Ξεκίνησα να δουλεύω ως πρόσωπο της εταιρίας και λόγω της καλής  χημείας που είχαμε, αποφασίσαμε να ενταχθώ στο team της ομάδας.

Έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στα νύχια σας σε σχέση με προϊόντα που χρησιμοποιούσατε παλαιοτέρα;

Ότι και αν πω θα είναι σαν να παινεύω στο σπίτι μου. Τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και αυτό που μετράει είναι η σωστή εκπαίδευση των επαγγελματιών καθώς και ο τρόπος που χειρίζονται τα προϊόντα.

Γιατί να τα επιλέξει μια επαγγελματίας;

Ο κόσμος μας είναι τα χρώματα και βάση αυτού έχουμε δημιουργήσει προϊόντα  κατάλληλα για κάθε επαγγελματία. Παρέχουν 100% κάλυψη με δύο στρώσεις πάνω από 4 εβδομάδες καθώς και  εύκολη αφαίρεση, μεγάλη διάρκεια και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας.