Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

BABOR Ampoule Concentrates

Το brand BABOR είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις δραστικές αμπούλες που παρέχουν άμεσα αποτελέσματα και το τριαντάφυλλο, το σύμβολο της ομορφιάς και σύμβολο της BABOR από το ξεκίνημα της εταιρίας.

Τι νέο προϊόν της BABOR συνδυάζει αυτά τα δύο στοιχεία σε μία απόλυτα αντιγηραντική φροντίδα ομορφιάς και χαρίζει προστασία και πολυτελή εμπειρία στο σπίτι.

Τρία μοναδικά ελιξίρια τριαντάφυλλων σε μια πολυτελή και αποτελεσματική αντιγηραντικη θεραπεία με τις BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates  

The Rose Ampoule – Ultimate Rejuvenation: Μειώνει το βάθος των γραμμών, με άμεσα ορατά αποτελέσματα και δημιουργεί ένα αισθητό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Το εκχύλισμα από το ρόδο της Δαμασκού αυξάνει τον κύκλο ζωής των δερματικών κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος. Συνδυασμός λακτικού και υαλουρονικό οξέως παρέχουν εντατική ενυδάτωση. Το γλυκό ,λουλουδάτο άρωμα αυτής της αμπούλας θα καλλωπίσει όλες σας τις αισθήσεις.

The White Ampoule – Ultimate Radiance: Δημιουργεί μία ομοιόμορφη λαμπερή χροιά. Το εκχύλισμα του λευκού τριαντάφυλλου Rosa alba διεγείρει τη μεταβολική  δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας και εξισορροπεί ανωμαλίες στον χρωματικό τόνο του δέρματος.Επιπλέον το εκχύλισμα Perlaura βελτιώνει τόσο τον τόνο όσο και την υφή του δέρματος. Η επιδερμίδα έχει πιο φρέσκια ,λαμπερή και ομοιόμορφη υφή,ενώ η ελαφριά νότα του αρώματος αυτού του ελιξιρίου ομορφιάς σας περιβάλει αναζωογονητικά.

The Black Ampoule – Ultimate Skin Protection: Από εκχύλισμα  μαύρου τριαντάφυλλου Baccara παρέχει την απόλυτη προστασία απο τις ελεύθερες ρίζες και έτσι προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επιπλέον αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φερουλικό οξύ και δενδρολίβανο παρέχουν σφαιρική προστασία στο DNA των βλαστοκυτταρων, ακόμη και κατά τη διάρκεια της έκθεσης μας στο  ηλιακό φως. Τέλος το εκχύλισμα κάκτων παρέχει την κατάλληλη υγρασία στην επιδερμίδα. Το πικάντικο άρωμα αυτής της αμπούλας θα σας μεταφέρει σε πολυτελείς κόσμους.