ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Ariadne Athens Christmas Gifts 2018-2019

 

SCANDALOUS SILKY LEGS

Ένα κουτί αφιερωμένο στην περιποίηση του σώματος για μία σιλουέτα με σκανδαλώδη όψη, τέλειες γραμμές και επιδερμίδα που αντανακλά λάμψη και υγιή φρεσκάδα. Το Mocha Chocolate Body Scrub – Βελούδινο scrub σώματος με πλούσιο άρωμα σοκολάτας & μόκας , με κρυστάλλους μαύρης και λευκής ζάχαρης απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας χαρίζοντας λεία και μεταξένια υφή. Το Silk Effect Body Shaper Dry Oil – Λάδι σμίλευσης και αποτοξίνωσης σώματος με το πλούσιο και μαγευτικό άρωμα κανέλας και τα έξι δραστικά αιθέρια έλαια που εμπεριέχει, συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας λεία όψη και ακαταμάχητη γραμμή στην σιλουέτα.

SPA ISLANDS – SPARKLING GLOW

Μάσκα λάμψης και ανάπλασης προσώπου σε μορφή πούδρας. Δημιουργήστε ένα μείγμα εκπληκτικής υφής, με απαλό άγγιγμα που προσφέρει άμεση λάμψη στον τόνο του δέρματός σας. Ιδανική για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Το σετ δώρου Spa Islands ,για εκθαμβωτική λάμψη και ανάπλαση προσώπου περιλαμβάνει το Jewel of Mykonos Glowing Mask με πρωτεΐνες σιταριού, που βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και Χειροποίητο ξύλινο γουδί από ξύλο ελιάς, για την ανάμιξη και δημιουργία της μάσκας.

CANDLE MASSAGE – WINTER NOTES

100% φυσικό έλαιο μασάζ σε μορφή κεριού, εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Η θερμότητα λιώνει σιγά-σιγά το κερί μετατρέποντάς το σε ένα πλούσιο και ζεστό έλαιο μασάζ με μαγευτικά, χειμωνιάτικα αρώματα, που είναι ιδανικό για κάθε μορφή μάλαξης. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση, αποτοξίνωση, πλούσια θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η βάση του κεριού αποτελείται από κερί αμυγδάλου, κερί μέλισσας, έλαιο από σπόρους κολοκύθας, έλαιο μαύρου κύμινου και βούτυρο καριτέ, που προσδίδουν συνεργικά μία πληθώρα ευεργετικών δράσεων στην επιδερμίδα σας. Το κερί διατίθεται σε Χριστουγεννιάτικη έκδοση, αποκλειστικά για τις ημέρες των εορτών.