Gossip

My Style Rocks: Σήμερα το βράδυ ο μεγάλος τελικός

Μόνο 7 κορίτσια κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του παιχνιδιού μόδας ανάμεσα σε τριάντα κοπέλες. Μαρία Λέκα, Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ρόζα Κεντάλα και Νίνα Παπαϊωάννου είναι οι παίκτριες που διεκδικούν το στέμμα του στιλ και φυσικά, 30.000 ευρώ.

Σήμερα το μεσημέρι , θα παρακολουθήσουμε ποια κοπέλα θα αποχωρήσει και το βράδυ θα ακολουθήσει ο τελικός με τις 6 κοπέλες. Μετά την αποχώρηση την Εύας Μπάση , μάλλον στο σημερινό μεσημεριανό επεισόδιο θα αποχωρήσει η Ρόζα Κεντάλα που όπως φαίνεται έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Στο βραδινό επεισόδιο θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης και η γκεστ κριτής θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί τόσο από τη βαθμολογία των κριτών, όσο και από τη ψηφοφορία του κοινού. Από την κρίση των τηλεθεατών θα διαμορφωθεί μια κατάταξη από την οποία το κορίτσι της κορυφής θα λάβει 6 πόντους, το δεύτερο 5, το τρίτο 4 κ.οκ. Το ίδιο θα γίνει και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, πάλι δηλαδή, η πρώτη θα πάρει 6, η δεύτερη 5 κ.οκ. Οι πόντοι του κοινού και των κριτών θα προστεθούν και έτσι θα βγει η νικήτρια.

Αναμένουμε να δούμε ποια θα κερδίσει. Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!