ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Ακμή …. Τέλος

Η ακμή στο πρόσωπο είναι μία πάθηση του δέρματος που απασχολεί πολλούς εφήβους αλλά κι ενήλικες. Αν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, με υπομονή και επιμέλεια θα περάσει. Αν όμως δεν γίνει σωστή θεραπεία, οι επιπτώσεις, τόσο αισθητικά όσο και ουσιαστικά για δέρμα, μπορεί να είναι σκληρές αφού μπορεί να δημιουργηθεί ουλώδης ιστός στο δέρμα.

Με το πέρασμα των χρόνων τόσο τα καλλυντικά σκευάσματα όσο και τα ιατρικά έχουν εξελιχθεί και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά έως απόλυτα στην αντιμετώπιση της ακμής. Σήμερα θα μιλήσουμε για την αντιμετώπιση τόσο με σκευάσματα καλλυντικής προσέγγισης αλλά και για την καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει, πραγματικά στον κόσμο, σε συμπλήρωμα διατροφής, χωρίς καμία παρενέργεια σε σχέση με τις αντιβιώσεις αλλά και τα χάπια που συνταγογραφούνται.

Το Skin Accumax της Advanced Nutrition Programme έχει μια μοναδική σύνθεση που περιέχει το ειδικό φυσικό συστατικό DIM (συστατικό που βρίσκεται στο μπρόκολο και συμβάλλει αποδεδειγμένα στην αποτοξίνωση), πρωτοποριακό για την βελτίωση του προβληματικού δέρματος, άκρως δραστικό και κατοχυρωμένο με πατέντα, καθώς επίσης και έναν ακόμα συνδυασμό ενεργών συστατικών, ενισχυτικών της επιδερμίδας.

Το Skin Accumax της Advanced Nutrition Programme™ ξεχωρίζει καθώς:
– Χαρίζει καθαρή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, χάρη στην επαναστατική του σύνθεση.
– Οι επιστήμονες της Advanced Nutrition Programme™ χρησιμοποίησαν έναν πολύ εξειδικευμένο συνδυασμό βιταμινών με ένα ξεχωριστό θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται στο μπρόκολο.
– Ειδικά σχεδιασμένο για προβληματικές επιδερμίδες
– Σύνθεση υψηλής συγκέντρωσης
– Εύκολα απορροφήσιμη από τον οργανισμό
– Χωρίς επιβλαβή χημικά
– Δεν προκαλεί ξηρότητα ή απολέπιση
– Υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες
– Δεν περιέχει γλουτένη