Ομορφιά

Valentine’s day: 5 μυστικά ομορφιάς για να εντυπωσιάσετε

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς για να εντυπωσιάσετε!

Για απαλό δέρμα

Για ακαταμάχητα απαλή επιδερμίδα, μετά το ντουζ κάντε απολέπιση σε όλο το σώμα και ενυδατώστε καλά. Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε κρέμες ή λάδια που αφήνουν λιπαρότητα ή γλιστερή υφή στο δέρμα και μπορεί να σας προκαλέσουν ερεθισμούς. Επιλέξτε απαλές, καταπραϋντικές συνθέσεις που απορροφούνται σωστά, αφήνοντας μεταξένια αίσθηση.

Αποκτήστε αισθησιακά χείλη

Εάν η φύση δεν σας έχει προικίσει με τα χείλη της Angelina Jolie ακολουθήστε τα βήματα: Απολεπίστε τα χείλη (πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ) και απλώστε ένα ενυδατικό balm. Αφού απορροφηθεί -εάν δεν απορροφηθεί εξολοκλήρου σκουπίστε το απαλά- περάστε την περιοχή των χειλιών με πούδρα σε compact μορφή. Σχηματίστε απαλά το περίγραμμα με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα με τα χείλη σας ώστε να μπορέσετε να «κλέψετε» λίγο παραπάνω όγκο. Επιμένουμε στο nude χρώμα μολυβιού, διότι συνήθως είναι πολύ ανθεκτικά και εάν αποχρωματιστεί το κραγιόν σας κινδυνεύεται να μείνετε με το αντιαισθητικό σκούρο περίγραμμα. Εάν θέλετε να ταιριάξετε περίγραμμα και κραγιόν, τότε γεμίστε με το μολύβι όλη την επιφάνεια των χειλιών δημιουργώντας μία δεύτερη βάση. Τέλος φορέστε το κραγιόν, ταμπονάρετε απαλά με λίγο χαρτί και αν χρειάζεται, προσθέστε μια μικρή δόση gloss στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους.

Δώστε λάμψη υγείας στην επιδερμίδα σας

Εάν η επιδερμίδα του προσώπου είναι θαμπή και αφυδατωμένη ή δείχνει κουρασμένη, απλώστε μία πλούσια θρεπτική κρέμα για ενισχυμένη ενυδάτωση και φορέστε σχεδόν αμέσως το make-up. Χρησιμοποιήστε ρουζ σε κρεμώδη υφή ή αν δεν έχετε, απλώστε απαλά με τα δάχτυλα ελάχιστο κόκκινο κραγιόν (με ενυδατική σύνθεση) στα μήλα και στην άκρη της μύτης. Το αποτέλεσμα είναι νεανική, υγιής όψη στη στιγμή!

Φτιάξτε τα φρύδια σας

Τα φρύδια όπως ήδη γνωρίζετε, μπορούν τα απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνιση των ματιών αλλά και ολόκληρου του προσώπου! Μην προσπαθήστε να γίνετε Cara αν έχετε πολύ λεπτά φρύδια. Διορθώστε όσο μπορείτε το σχήμα και προσθέστε όγκο με ένα καλό μολύβι φρυδιών, χωρίς υπερβολές. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές και κοφτές, ακολουθώντας πάντα την κατεύθυνση των τριχών. Το χρώμα όσο πιο κοντά στο φυσικό σας. Φροντίστε να έχετε πουδράρει την περιοχή γιατί με τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα κινδυνεύετε να αφήσετε το φρύδι στο μέτωπο του καλού σας!

Επιλέξτε το σωστό άρωμα

Ανεξάρτητα από τον συνηθισμένο αρωματικό σας τύπο, επιλέξτε ένα πιο θηλυκό και αισθησιακό άρωμα που σας συνοδεύει σαν απαλή ευωδιαστή αύρα αναδεικνύοντας τη φυσική μυρωδιά του δέρματος σας. Αποφύγετε τα έντονα, «μεθυστικά» αρώματα διότι συχνά ενοχλούν περισσότερο από όσο γοητεύουν.