ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Οι top μάσκες ομορφιάς για έξτρα τόνωση της επιδερμίδας

Θα έχετε παρατηρήσει ότι, εκτός από την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς –όσο συνεπής κι αν είστε–, η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που προσφέρουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είτε το δέρμα σας πάσχει από έλλειψη υγρασίας, είτε έχει ανάγκη από μείωση ορατών πόρων, από άμεση σύσφιγξη ή από βαθύ καθαρισμό, οι εξελιγμένες συνθέσεις των μασκών περιποίησης που επιλέξαμε λύνουν το πρόβλημα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Εμπλουτισμένες με πλήρη αντιγηραντικά συστατικά, βιταμίνες, έλαια, αντιοξειδωτικά και καταπραϋντικά στοιχεία, εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος στο πρόσωπο και την περιοχή των ματιών, λειαίνουν την επιδερμίδα και με συστηματική χρήση την προετοιμάζουν για τα επόμενα βήματα φροντίδας.

 

Οι περισσότερες είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τον πιο ευαίσθητο, οι βελούδινες υφές τους χαρίζουν αίσθηση ευεξίας, ενώ οι συσκευασίες τους ανανεώνουν το νεσεσέρ σας. Το σωστό προϊόν και λίγα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν για να νιώσετε δροσερή και τονωμένη.

 

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στη φροντίδα του δέρματός σας ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι τρεις μάσκες προσώπου που ξεχωρίσαμε από τη σειρά της Apivita: Μάσκα Σύσφιγξης με βασιλικό πολτό, Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό για Λιπαρές Επιδερμίδες με πρόπολη και Μάσκα Λάμψης με ρόδι, στα φαρμακεία.

 

 

Μάσκα roll-on για ολική αντιγήρανση Nuxuriance Ultra Roll-On Mask, Nuxe, στα φαρμακεία.

Μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask, Frezyderm, στα φαρμακεία.

 

 

Μάσκα αντιγήρανσης Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Serumask, Darphin, στα φαρμακεία.