ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Αυτό είναι το μυστικό συστατικό αντιγήρανσης για μαλλιά και δέρμα

ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΟΥ

Με τη σειρά Organic Moroccan Argan Oil, η dr.organic αποκάλυψε και επανέφερε το μεγάλο μυστικό περιποίησης των γυναικών εδώ και 3.500 χρόνια. Το κύριο συστατικό της, το Μαροκινό Βιολογικό Έλαιο Αργκάν, έχει το αποδεδειγμένο πλεονέκτημα να αναδομεί την επιδερμίδα, καθυστερώντας την κυτταρική γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, εμποδίζοντας τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα, αλλά και τα μαλλιά.

Στην φωτό, από επάνω και δεξιόστροφα:

Organic Moroccan Argan Oil Skin Lotion: Ενεργοποιεί την κυτταρική ανάπλαση και δρα αντιγηραντικά.

Organic Moroccan Argan Oil Day Cream: Ενυδατώνει, λειαίνει, θρέφει σε βάθος και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.

Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold: Περιποιείται μοναδικά τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια, με γρήγορη απορρόφηση και μη λιπαρή σύνθεση.

Organic Moroccan Argan Oil Deodorant: Αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on που δρα κατά της κακοσμίας και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum: Λάδι μαλλιών με μεθυστικό άρωμα, που αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.