ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Νύχια, Ομορφιά

Τα 6 nail trends

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε επιλέξει τις αγαπημένες μας αποχρώσεις για το μανικιούρ μας. Αν όμως περάσατε όλο το 2018, επιλέγοντας μαύρες, γκρι, nude και κόκκινες αποχρώσεις, έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να επιλέξετε πιο εντυπωσιακά nail art σχέδια και αποχρώσεις. Κάθε χρονιά, άλλωστε, τα σχέδια και οι αποχρώσεις στα νύχια ακολουθούν τις τάσεις που έχουν παρουσιάσει οι σχεδιαστές στις εβδομάδες μόδας. Έτσι, είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να βρει ένα nail trend που της ταιριάζει.

Ακόμα και αν επιλέξετε ένα basic χρώμα για να βάψετε τα νύχια σας, οι τάσεις στα νύχια για το 2019 προτείνουν τις λωρίδες με διαφάνειες.

Glitter σε πολλές αποχρώσεις πρόκειται να ενθουσιάσουν όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα έντονα σχέδια. Προτιμήστε το λιλά, καθώς θα είναι το χρώμα της επόμενης χρονιάς.

90s σχέδια, που επιλέγαμε όταν ήμασταν μικρές φέτος επιστρέφουν στα nail art trends.  

Το animal print είναι η πιο hot τάση της μόδας φέτος. Μάλιστα με το νέο έτος, εκτός από πουκάμισα, παλτό και παντελόνια, με αυτά τα μοτίβα μπορείτε να κάνετε και σχέδια στα νύχια σας.

Το 2019 είναι η κατάλληλη χρονιά για να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς στα νύχια σας. Οι γκρι αποχρώσεις και το marble εφέ στα νύχια είναι μία πολύ καλή αρχή.