Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Προϊόντα, Πρόσωπο

Ρουτίνα ομορφιάς από την Κορέα για τέλειο πρόσωπο

Από μικρή με θυμάμαι να ασχολούμαι με την ομορφιά – τη δική  μου αλλά και των φίλων μου. Όταν ήρθε η ώρα να δηλώσω σχολές στο μηχανογραφικό, ήμουν απολύτως βέβαιη  ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός μου κοιτούσε προς μία κατεύθυνση…. Αυτή της αισθητικής.  

Και επιβεβαιώθηκα.

Τα χρόνια στη σχολή ήταν δημιουργικά και ονειρεμένα. Απολάμβανα τις ώρες που περνούσα εκεί, λάτρεψα όλα τα μαθήματα αλλά αυτό που με κέρδισε περισσότερο από όλα ήταν το φυλετικό μακιγιάζ. Όχι μόνο γιατί έμαθα να βάφω νέγρες και γκέισες αλλά γιατί ασχοληθήκαμε με πολιτισμούς και κουλτούρες που δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να ασχοληθώ.

Και κάπου εκεί μου μπήκε η ιδέα να ταξιδέψω στην Άπω Ανατολή  και να  γνωρίσω τη γυναικεία κουλτούρα. Η χώρα που επέλεξα να επισκεφθώ ήταν η Κορέα. Προτίμησα να συναντήσω γυναίκες ντόπιες, οι οποίες ήταν πάνω από εξήντα χρονών και θα ήταν πολύ σημαντική η εμπειρική τους γνώση  για την ερευνά μου. Όταν γνώρισα την Χατζούν αρχίσαμε να συζητάμε για τις ομοιότητες αλλά και τις διαφορές μας σαν λαοί και σαν γυναίκες. Η απορία μου ήταν πως καταφέρνουν όλες οι Κορεάτισσες να έχουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα και να δείχνουν αρκετά νεότερες από τη πραγματική τους ηλικία. Απ’ οτι μου εξήγησε η Χατζούν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για την περιποίηση του προσώπου τους  εμπνέονται από την παράδοση και εμπιστεύονται μόνο τη φύση. Εκτός από κριτήριο ομορφιάς, η όμορφη επιδερμίδα αποτελεί ένδειξή σεβασμού στη Κορέα.

Και εγώ πως μπορώ να τα εφαρμόσω όλα αυτά στη Ελλάδα? Πως μπορώ να εντάξω στη καθημερινότητά μου όλες αυτές τις ιεροτελεστικές κινήσεις ομορφιάς? Να πάρω μαζί μου όλα αυτά τα βότανα και τα λουλούδια της φύσης ήταν αδύνατον… είναι όμως δυνατόν να ακολουθήσω τα 4 βήματα ρουτίνας ομορφιάς της  JOWAE….μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από την Κορέα για λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πρώτο βήμα σε δύση και ανατολή, η απομάκρυνση των ρύπων με Νερό Καθαρισμού με Μικύλλια για δέρμα καθαρό, υγιές και λαμπερό. Το micellaire της JOWAE περιέχει  την Αυτοκρατορική Παιώνια και είναι κατάλληλο για αφαίρεση του μακιγιάζ σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ενυδατικό Νερό Περιποίησης Το δεύτερο βήμα της τελετουργίας για ξεκούραστη επιδερμίδα, λαμπερή και φρέσκια χωρίς μακιγιάζ. Περιέχει Ανθόνερο Sakura, ιδανικό για ενυδάτωση. Η νέα κίνηση ομορφιάς με την υπογραφή JOWAE είναι εμπνευσμένη από τις κορεάτικες λοσιόν και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί την επόμενη περιποίηση.

Συνέχεια έχει ο Συμπυκνωμένος Ορός Νεότητας κατά των Κηλίδων με Λευκό Τσάι. Αυτός ο ορός της JOWAE είναι κατάλληλος για όλη την ημέρα, ένας πραγματικός ενεργοποιητής νεότητας και λάμψης για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Τέλος  η Αέρινη Ενυδατική Κρέμα με Ανθόνερο Sakura για την ανάκτηση της ισορροπίας κάθε τύπου δέρματος. Η JOWAE δίνει μεγάλη  βάση στην ενυδάτωση, η οποία κάνει το δέρμα πιο απαλό, πιο ελαστικό και τις ρυτίδες λιγότερο ορατές.

Ομορφιές μου, το τελευταίο καιρό στο  Βeauty necceser μου υπάρχει ένας θησαυρός μυστικών περιποίησης από τη μαγική Άπω Ανατολή. Εσείς ακόμα να τον ανακαλύψετε???