Μαλλιά

Λίγα λόγια για την κερατίνη UNIK

Θεραπεία που αναπτύχθηκε για να πειθαρχήσει , να μειώσει τον όγκο και να ευθυγραμμίσει τις τρίχες με ασφαλή και φυσικό τρόπο.

 

Τι κάνει;

Είναι θεραπεία που μειώνει τον όγκο και κάνει απαλά τα μαλλιά. Περιέχει οξοακεταμίδιο της καρμποκυστεΐνης που παρέχει εντατική μείωση του όγκου και τα λειαίνει, ενώ αυξάνει την ελαστικότητα, τη δύναμη και την απαλότητα των μαλλιών.

 Σε τι διαφέρει από άλλες Κερατίνες ;

Το ενεργό συστατικό (οξοακεταμίδιο της καρμποκυστεΐνης) είναι επιβεβαιωμένο από ολοκληρωμένες μελέτες σαν ασφαλές συστατικό τόσο για την πελάτισσα όσο και για τον κομμωτή, δεν χρειάζεται διαδικασία neutralize, και επιτρέπει την προσωρινή αλλαγή στην δομή της τρίχας. Δεν έχει ασυμβατότητες

Πλεονεκτήματα

  • Εντατική μείωση του όγκου (άμμεση)
  • Κάνει απαλά τα μαλλιά (σταδιακή δράση)
  • Ελέγχει το φριζάρισμα
  • Δίνει λάμψη άμεσα Φυσική εμφάνιση (φωτεινότητα & ελαστικότητα)
  • Διαπερατή θεραπεία, δηλαδή επιτρέπει να περνάει νερό, θρεπτικά συστατικά κλπ.

Τι αισθάνεσαι μετά τη θεραπεία;

Ευκολοχτένιστα, περιποιημένα & ανθεκτικά μαλλιά, με ελαστικότητα και φυσική κίνηση

Τι είναι το οξοακεταμίδιο της καρμποκυστεΐνης;

Το αποκτούμε από χημική αντίδραση μεταξύ άνθρακα+Κυστεΐνης+Κερατίνης+ οξοακεταμιδίου. Πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά το 2010 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη επανάσταση στην προσωρινή ισιωτική μαλλιών από πλευράς πλεονεκτημάτων !

Πώς δρα η UNIK KERATIN στα μαλλιά;

Χάρη στην υψηλή ιονικότητα αλληλεπιδρά με την κυστεΐνη που βρίσκεται εξωτερικά της τρίχας και προωθεί το σπάσιμο των δεσμών του υδρογόνου αλλά και των δεσμών αλάτων στις ίνες της τρίχας, παρέχοντας ενδομετατροπή – επαναδιευθέτηση (ίσιωμα) των γεφυρών θείου. Η δράση αυτή ενισχύεται με τη θερμότητα και τη μηχανική δράση από τη βούρτσα και την πιάστρα, χωρίς να σπάει και να καταστρέφει τους δεσμούς της τρίχας. Μέσω αυτής της τεχνολογίας γίνεται πράξη το ίσιωμα των μαλλιών.