Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

 

Η 26η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019», ετοιμάζεται δυναμικά να ανοίξει τις πύλες της, από τις 13 έως και τις 15 Απριλίου 2019, στο σύγχρονων προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «M.E.C. – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

Πιστή στο ραντεβού της με τις εξελίξεις του κλάδου, παραμένει το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός, όπου 200 εταιρείες/εκθέτες περιμένουν όλους τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, για να τους παρουσιάσουν πάνω από 1000 φίρμες προϊόντων, σε 10.000τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Παρούσες στην BEAUTY θα είναι, κορυφαίες εταιρείες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, δίνει στους επισκέπτες την δυνατότητα, να κάνουν μία ολοκληρωμένη επισκόπηση της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς. Μπορούν να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα, να γνωρίσουν όλες τις νέες τεχνικές, αλλά και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξέλιξής τους, μέσα από τις παρουσιάσεις στο Συνέδριο και τα προτεινόμενα σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ BEAUTY…

ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Στην Αίθουσα του Meeting Point, όπου διεξάγεται το Συνέδριο, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

Στα Ηighlights του Συνεδρίου, περιλαμβάνονται:

  • Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΜΑΚΙΓΙΑΖ, που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 13 Απριλίου, με θέμα «Ultra VioletShades of the Trend Colour». Το κοινό θα παρακολουθήσει ταλαντούχους επαγγελματίες του κλάδου του Μακιγιάζ, να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον Διεθνή Διαγωνισμό, της BEAUTY στο Μόναχο.
  • Το εντυπωσιακό Show Κομμωτικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ».
  • Η Τελετή Λήξης Συνεδρίου, που θα επιμεληθεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Atelier De Beaute – Data Type», παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό show και θα ολοκληρώσει το τριήμερο της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο.

Για την έκδοση της Ψηφιακής Κάρτας Εισόδου αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την διαδικτυακή εφαρμογή «my BEAUTY GR web» και το application για κινητά «my BEAUTY GR app».

Κανείς δεν πρέπει να λείψει φέτος από το

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός του κλάδου,

την «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019»

 Πληροφορίες: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Κάρτες Εισόδου (Μέλη & Νέες Εγγραφές): www.bgt.gr

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: @BeautyGreeceTradeFairs

Instagram: beauty_greece_trade_fairs

You Tube Channel: Beauty Greece

Mobile App: my BEAUTY GR app