Events

Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην 5η Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου HAIRPROF!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, μια από τις μεγαλύτερες Επαγγελματικές Εκθέσεις Κομμωτηρίου της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo–Μαρούσι, στην Αθήνα, και είχε συμμετοχή από τουλάχιστον 120 εκθέτες.

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ, ως υποστηρικτής των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων του κλάδου, αλλά και με συμμετοχές σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε επίσης σε αυτό το μοναδικό γεγονός, μέσω περιπτέρου και έκθεσης των προϊόντων της.

Η 5η Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, διάφορους διαγωνισμούς, shows κομμωτικής, έκθεση προϊόντων αλλά και σεμινάρια κομμωτών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε διάφορους κομμωτές να παρουσιάσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες τους.

Η ΚΥΑΝΑ συμμετείχε επίσης στα liveshowsκομμωτικής στο stageτης HAIRPROF, με την υποστήριξη της καλλιτεχνικής ομάδας από την Δράμα, που αποτελούνταν από διακεκριμένους κομμωτές, οι οποίοι, το απόγευμα της Κυριακής παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το δικό τους show με νυφικά χτενίσματα, εμπνευσμένα και δημιουργημένα με προϊόντα ΚΥΑΝΑ.

Ένα ακόμη μοναδικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός, που αναδεικνύει τους κλάδους της κομμωτικής και της ομορφιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φυσικά η ΚΥΑΝΑ συμμετείχε ενεργά.