ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Πως θα γεμίζεις σαν επαγγελματίας τα κενά των φρυδιών

Τα φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, όχι μόνο γιατί πλαισιώνουν τα μάτια σας καλά δίνουν την έκφραση μας και δείχνουν ακριβώς πώς αισθανόμαστε. Δεν έχουμε γεννηθεί όλες όμως με ωραία καλοσχηματισμένα φρύδια. Επίσης μερικές από εμάς κατά καιρούς βγάλαμε πολύ τα φρύδια μας και τώρα δεν ξαναβγαίνουν. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να γεμίσετε τα φρύδια σας για να τα κάνετε να φαίνονται παχιά, υγιή και τέλεια περιποιημένα.

Καθορίζουμε τα όρια τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το τέλος των φρυδιών σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένα συμμετρικά στο πρόσωπό σας. Για να βρείτε την αρχή του φρυδιού σας, πάρτε ένα μολύβι ματιών ή κάποιο άλλο ευθύ αντικείμενο και τοποθετήστε στην άκρη της μύτης και στην εξωτερική πλευρά του ματιού σας. Η προέκταση του μολυβιού δίνει το τέλος του φρυδιού.

Για να βρούμε την αρχή του φρυδιού μας κάνουμε το ίδιο τοποθετώντας το μολύβι μας από τη μύτη σε ευθεία με την εσωτερική πλευρά του ματιού μας. Κι έτσι βρήκαμε τα όρια.

Για να βρούμε το κέντρο του φρυδιού μας κάνουμε το ίδιο μόνο που το δεύτερο σημείο στην ευθεία της μύτης μας είναι το κέντρο του ματιού μας.

Προετοιμασία και περιποίηση – Πριν ξεκινήσετε με το μολύβι να τα γεμίσετε, ετοιμάστε τα φρύδια σας, βουρτσίζοντας τα προς την ίδια κατεύθυνση. Κόψτε τυχόν απείθαρχες τρίχες με ένα μικρό ψαλίδι φρυδιών, φροντίζοντας να μην τις κόψετε πολύ. Αφαιρέστε τυχόν αδέσποτες τρίχες με ένα τσιμπιδάκι.

Υπογραμμίστε τα φρύδια σας – Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να υπογραμμίσετε το κάτω μέρος του φρυδιού σας.

Όταν επιλέγετε τη σωστή σκιά του μολυβιού για τα φρύδια, επιλέγετε πάντα μια ελαφρύτερη σκιά και όχι το ίδιο χρώμα με τα φρύδια σας.

Τέλος, συμπληρώστε το . Χρησιμοποιώντας τα ελαφριά κτυπήματα με το μολύβι , γεμίστε απαλά το φρύδι, ακολουθώντας το τόξο του φρυδιού από το σημείο έναρξης έως το τέλος. Μείνετε μέσα στα φυσικά περιθώρια του σχήματος των φρυδιών σας για να δημιουργήσετε την πιο φυσική εμφάνιση.