Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Bioplasis – Ανακαλύψτε τη Φύση της Ομορφιάς

Τι και αν και έχει μπει και επισήμως η άνοιξη, τι και αν φορέσαμε όλες μας «μάρτη» στο χέρι- άλλες στο πόδι- για να μην μας κάψει ο ήλιος, το πρόσωπο μας ταλαιπωρείτε ακόμα από το κρύο. Δε θέλω όμως να ανησυχείτε γιατί η φοβερή και τρομερή ομάδα του Bioplasis επέλεξε αγαπημένα προϊόντα για να έχουμε όλες μας στο Βeauty necceser μας.
Ξέρετε ότι με το πρόσωπό μου έχω ένα κόλλημα γι’ αυτό αγάπησα το συγκεκριμένο Beauty Testing.

Ξεκινάω με το  Serum eye gel, ένας ορός ματιών με μαστίχα Χίου και ελαιόλαδο. Ισχυρή αντιγηραντική περιποίηση για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Ο ιδανικός συνδυασμός δραστικών συστατικών βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας. Οι δυσχρωμίες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σημαντικά. Βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία και ενισχύεται η συγκράτηση της υγρασίας στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι ρυτίδες απαλύνουν και η επιδερμίδα αποκτά ζωντάνια και λάμψη.

Σειρά έχει η Υδατοθρεπτική Κρέμα 24ωρη. Τα πολύτιμα βιολογικά συστατικά που περιέχει προσφέρουν πολλαπλή ευεργετική δράση: ενυδάτωση, τροφή και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η Υδατοθρεπτική κρέμα 24Η προστατεύει τους ιστούς του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες και βελτιώνει την εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας για όλο το 24ωρο.

Όσο κι αν ψάξετε, τη μυστική συνταγή της Ομορφιάς δεν θα τη βρείτε στους περίπλοκους χημικούς τύπους και τα συνθετικά συστατικά….θα τη βρείτε στους καρπούς της Ελληνικής γης. Στη μοναδική μαστίχα της Χίου, στο ελαιόλαδο, στους χυμούς των φρούτων, των λαχανικών και των δημητριακών, στα αιθέρια έλαια και στα βότανα της Μεσογείου. Με τα προϊόντα περιποίησης Bioplasis δεν κάνετε μόνο δικά σας τα μυστικά Ομορφιάς της Φύσης αλλά συμβάλλετε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Γιατί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ουσίες ζωικής προέλευσης, πρώτες ύλες που επιβαρύνουν το περιβάλλον και γενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί.

Από το δικό μας Βeauty necceser σίγουρα δε θα μπορούσε να λείπει η πιο μυρωδάτη κρέμα χεριών.

Bioplasis hand cream απαλή και ταυτόχρονα πλούσια κρέμα χεριών με μαλακτική και προστατευτική δράση. Ιδανική κρέμα τροφής ειδικά σχεδιασμένη για να αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και απαλή, χωρίς λιπαρότητα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και το υπέροχο άρωμα της μαστίχας σε ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Εγώ ομορφιές μου τα δοκίμασα όλα και ξετρελάθηκα. Περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις…μη με ξεχάσετε!!!