Events, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Προϊόντα

Παρουσίαση “AURA” της LAKME inspired haircare

Η επόμενη παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 10:30 στη Λάρισα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η  παρουσίαση τεχνικής εφαρμογής της AURA, στις 4 Μαρτίου στο Κέντρο Κομμωτικής Κατάρτισης και Αγωγής στην Αθήνα.

Η τεχνική ομάδα της Lakmé παρουσίασε 3 θεραπείες υαλουροπλαστικής με ασυναγώνιστα αποτελέσματα: · Excellence: ισιώνει τέλεια τα μαλλιά, δίνοντάς τους μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση και εξαιρετική απαλότητα και υφή.

  • Express: μαλακώνει τα μαλλιά, εξαλείφει το φριζάρισμα, ελέγχει τον όγκο και μειώνει τις μπούκλες σε μόλις μία ώρα.
  • Beauty: ένα έντονο φλας ενυδάτωσης που εξαλείφει το φριζάρισμα. Επιδιορθώνει και προστατεύει τις ίνες των μαλλιών, βελτιώνει την ευελιξία και επιτυγχάνει υγιή, μεταξένια και λαμπερά μαλλιά.

Η AURA είναι το κλειδί για να επιτύχουμε να περιποιούμαστε ευκολότερα τα μαλλιά, να έχουμε γρηγορότερη και ευκολότερη ξήρανση και να ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο στο styling κάθε μέρα. Αυτά τα αποτελέσματα διαρκούν για 4 με 6 μήνες.

“Η AURA ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΌ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ. ΑΥΤΌ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.”