Events

Beauty Greece Άνοιξη 2019: 13 – 15 Απριλίου στο M.E.C.

Η 26η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE – ΑΝΟΙΞΗ 2016» θα πραγματοποιηθεί στο «M.E.C.-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», 13 έως 15 Απριλίου 2019 και θα αποτελέσει το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Ραντεβού για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου της Ομορφιάς «…. από την κορυφή μέχρι τα νύχια».

Η συνύπαρξη όλων των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (αισθητική, μακιγιάζ, κομμωτική, περιποίηση άκρων κ.ο.κ.), αποτελεί μαγνήτη για τους επισκέπτες και τους προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους, να εξερευνήσουν νέες προοπτικές προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα προϊόντα για τη δουλειά τους.

Η δυσχερής οικονομικά περίοδος που διανύουμε, οδηγεί τους επαγγελματίες σε αναζήτηση διεξόδων για την αύξηση του πελατολογίου τους, μέσα από την ανάπτυξη της γκάμας και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών τους. Σε αυτή την προσπάθεια, η BEAUTY, όπως πάντα, αποτελεί έναν σημαντικότατο σύμμαχο. Κατά την επίσκεψή τους, σε ένα χώρο 8.000 τ.μ. που φιλοξενεί πάνω από 170 εκθέτες και περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων, έχουν όλοι τη δυνατότητα να βρουν τα κατάλληλα συστατικά για τη δική τους «συνταγή επιτυχίας»!

Με σύνθημα το… «Πάμε ΒΕAUTY  …. γιατί η «Ομορφιά» μπορεί και θα τα καταφέρει», οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, στο Σημαντικότερο Επαγγελματικό Ραντεβού, την «BEAUTY GREECE – ΑΝΟΙΞΗ 2019».

Beauty Greece M.E.C2019a.3

Θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες αισθητικούς, κομμωτές, μακιγιέρ, ειδικούς περιποίησης άκρων, ποδολόγους, επαγγελματίες εναλλακτικών θεραπειών, σπουδαστές & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου.

Για την επίσκεψή σας στην έκθεση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχετε μαζί σας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Οι Συνοδοί Απαγορεύονται!

Για Νέα Εγγραφή και έκδοση Κάρτας Εισόδου και προς αποφυγή καθυστερήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας, www.beautygreece.gr και να συμπληρώσετε τη φόρμα προεγγραφής που υπάρχει στο κουμπί Επισκέπτες.