Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Babor with love: με αγάπη για τη γυναίκα

Θέλετε το καλύτερο για εσάς, τη φίλη, την αδερφή, τη μητέρα ή τη συνάδελφό σας;

Η limited edition with love ampoule concentrates της BABOR είναι η ιδανική επιλογή για δώρο στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας.

Έχουμε προσεκτικά και με πολλή αγάπη επιλέξει τις 7 ιδανικές BABOR  Ampoule Concentrates για να χαρίσουν υπέροχο δέρμα μόλις σε 7 ημέρες!

Εκτός όμως από τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά τους που εξασφαλίζουν ομαλή και υγιή επιδερμίδα, αυτές οι θρυλικές αμπούλες χαρίζουν κάτι περισσότερο, χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Πως;;

Η ΒΑΒΟR επιθυμεί και ζητά από τις γυναίκες να συνεχίσουν να βάζουν στόχους και να ζητούν περισσότερα στη ζωή και στη δουλειά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η BABOR δωρίζει το ποσό των 10 Ευρώ από την κάθε αγορά της συσκευασίας ΒΑΒΟR with love στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό mentoring και ενδυνάμωσης γυναικών  Women On Top.

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία. Ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει δημιουργήσει και παρακολουθήσει πάνω από 300 συνεργασίες mentoring και εκαπίδευσης προς όφελος γυναικών που θέλουν να επιχειρήσουν, να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση, να εξελιχθούν μέσα σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα, άνεργων γυναικών κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “women on top” θα βρείτε στο δικτυακό τόπο: https://womenontop.gr/